Írna valaki konkrét edzés tervet a következő 3 hétre?
Nem vagyok kíváncsi az olyan válaszokra, hogy nem most kéne elkezdeni stb..Én most kezdem el, suliba úgy is folytatom!
Közel 170 cm vagyok 60-61 kg-val.
Problémás területeim: comb, vádli, has, derék!
Futáson, biciklizés, úszás személyes okokból nem jöhet szóba! Ha kéri valaki kifejtem neki!
Azok a válaszok sem érdekelnek amikben azt írjátok, hogy neked kell tudni, ott a google, ezt így nem lehet.
Nagyon kérnék valakit írjon elő nekem valami jó kis mozgást, mert így mindig neki állok, de érzem, hogy nem jó. De ha elő van írva, azt muszáj csinálnom és fogom is. Előre is köszönöm: lány/17
Az izomzat adja a test formáját, tehát a formásodás = izmosodás és hogy ez látsszon (ne takarja el a zsír), le kell szálkásítani.
Azt kérted, hogy ne írjuk, hogy ott a gugli, de mégis azt mondom, hogy keress rá a kezdő edzéstervre, hidd el megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!