Ez jó genetikára utalhat? Mik a következő lépések?
18 éves fiu vagyok, kb. 2 éve edzek komolyabban.
Vagyis, fél éve szinte semmit nem edzettem,az izomzatom mégis nemhogy csökkent, szerintem nőtt. Erőben kicsit visszaestem,a néhai edzések ezt mutatják. Mégis nőttem,és izomból semmit sem vesztettem,jól nézek ki,pedig nem erőltettem meg magam sosem etéren. Ez jó fizikumra utalhat?
72kg vagyok, 177 cm. vékony csípő,széles hát. Továbbiakban komolyan szeretnék foglalkozni a testépítés szépségével,mik a tervek szerintetek? Nem akarom elkapkodni,mert az sem jó ha ennyi idősen nagyon komoly anabolizmus indul be. Szedtem 95%-beta-ecdysteront már, jófajta tömegnövelőt,fehérjét. Naturál akarok maradni, sőt :csak normális étrend+ edzés. Ennyi. Köszi előre is
Köszi, hát igen, legál szteroid elméletileg. a kúra alatt eléggé felerősödött a szexuális vágyam,finoman fogalmazva:D
- De elméletileg 21 éves korig nő az izomzat,lehet hogy csak ezért látom így
Nem tudom láttad-e ezt a videót, ha nem akkor nézd meg: [link]
Nagy Sándor Csaba ő is egy naturál testépítő/versenyző.
Nekem ez az egyik kedvenc BB.TV részem, ha ráérsz szerintem majd a többit is nézd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!