Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszástól lehet testesedni?

Úszástól lehet testesedni?

Figyelt kérdés

Pár hete úszok csak, de már lejött rólam két kiló. Ez az utolsó dolog amire vágyok mivel így is elég vékony termetű vagyok ( 180cm és most már így 62 kg.....)

Konditerembe nem járhatok ( megelőlegzendő a testépítők "tömegelni csak kondival lehet" című sablonválaszát. ) Viszont az úszókat elnézegetve azért ők nem nádszállegények....

Nem, nem két hét alatt akarok széles vállakat, de azért nem örülök neki hogy vékonyként most még véknyabb lettem....

2014. nov. 1. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Tömegelni olyan edzessel lehet ami hipertrófiat okoz az izmokban es melle egy jó etrend. A kondi az ilyen,aksr tetszik akar nem.

Az úszassal nem leszel izmos,főleg mert a leirtak alapján ektomorf vagy

Nem versenyszintű,naponta edző,jó genetikaju sportúszókat kene nezegetni-nekem vannak úszó ismeroseim es egyik se izmos.

2014. nov. 1. 18:29
 2/3 Kisboltos ***** válasza:
Én úszó vagyok, és elmondhatom, hogy nem tudsz komolyabban "testesedni" csak úszással. Persze izmos leszel, de nagyon vékony. Az úszók is napi szinten járnak konditerembe, ahogyan én is legalább heti kétszer eljárok. De így előbb néznek hisznek kondisnak, mint úszónak.
2014. nov. 3. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az etrenden múlik, hogy fogysz vagy hizol. Izmot építeni viszont csak súlyzós edzéssel lehet, akkor is ha neked ez a válasz nem tetszik.
2014. nov. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!