Shimano Catana 2500RB mint pergető orsó?
Figyelt kérdés
Sügérre szeretnék elkezdeni pergetni. Erre a célra megfelelne egy Shimano Catana 2500RB orsó?2014. máj. 6. 20:06
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ez az orsó 2 csapágyas match botozáshoz, feederezéshez lett elsösorba
kitalálva,persze pergetni is lehet vele végülis!
DE egy pergetö orsó nagyobb igénybevételnek van kitéve
így elvárt hogy legalább 3 acélgolyóscsapágyon fusson!
Én kicsit sokallom az árát, Na igen a Név azt meg kell fizetni.
2/4 A kérdező kommentje:
Használt boltban 3000ft-ért tudok hozzájutni :D
2014. máj. 7. 08:50
3/4 anonim válasza:
Sügerezéshez 3000-ért jó, feltéve, ha jó állapotban van. Soha nem tudhatod, hogy mennyire van lealázva egy használt orsó. Gondold át azt is, hogy nagyjából 5-6 ezresért már új, garanciális orsót is kaphatsz. Én most tavasz elején vettem egy Black Fighter Spin-t, ötezervalamennyi volt az ára, és teljesen jó, 5+1 csapágy, fémdob, miegymás. És biztos, hogy ebben az árban található még sok elfogadható orsó. Ha belefér, akkor lehet, hogy egy új orsóval jobban jársz.
4/4 A kérdező kommentje:
És mi súlya? Ez 284g. Az jó vagy sok?
2014. máj. 7. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!