Airsoft sniperkedes tanács?
Ezt úgy írom, hogy szinte soha nem voltam sniper poszton, éppenhogy csak néhány játék erejéig kipróbáltam.
Terepruhád legyen, de ne öltözz túl, mert fekvés közben behomályosodik a szemüveged. Lassan mozogj, ne lőj mindenre ami a célkeresztbe kerül, csak ami tuti cél, mert ha megtudják hol vagy véged. Ha elég pontos vagy nem muszály a legvédettebb helyet kiválasztanod, hanem inkább azt ahonnan jól belátod a terepet.
Kevésbé akciódús stílus, általában fekszel és vársz. Ha többen jönnek egyet még kilősz, de tuti véged ha nincs körülötted erősítés. Az akció miatt vagyok inkább támadó, vagy géppuskás poszton.
Igen. A mozdulatlanság (na meg az álcázás) és a jó körüllátás a kulcs. Ghillie ruha rengeteget számít, ha jól össze van rakva. Én egyszer elsétáltam csapattársam mellett, úgy hogy mikor háttal voltam neki fülembe suttoggot rádión hogy ,, Fejre vagy seggre kéred? " :D
Nos nem egy élmény dús poszt, miről beszélek?! Dehogynem, az! Élvezet 60+ méterről az embereket szedegetni, úgy hogy ők nem tudják mi és honnan. A fekvés az kevésbé izgalmas, de hidd el abban is van. Főleg mikor fekszel a bokor aljában ghillieben és az ellenfél meg tőled 10 méterre guggol és feltérképezi a terepet, de mégse vesz észre :D
Én élvezem ha ezen a poszton játszhatok, nekem nem olyan unalmas.
Mindig legyen gyorstüzelő másodfegyvered. Akár pisztoly, akár smg. Legyen gumi késed!
Csak szükség esetén mozdulj el a helyedről. támogasd a csapatod hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!