Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítési tanács? Nagyon...

Huszar17 kérdése:

Testépítési tanács? Nagyon fontos.! ##okoskodok hozzá nem értök ne irjanak.

Figyelt kérdés
Hello Sorolom miket vettem és kérném hogy meiket meik idöpontban vegyem be és mennyit. Most állok neki edzeni kéményen.73 kg vagyok sokat eszem és motocrossozom. Heti 3 alkalom kondi 3 alkalom MX edzés. Hétfö pihenönap. Egy adagolási tanács kellene meiket mikor szedjem. Ha sok mindent vettem akkor irjátok h meiket ne szedjem. Vettem: egy jumbo zöld vaniliásat 8800 g osat egy creatin 100% monohydrate. F2 full force nutrition 1000g os big bang 2. 0 multi pro plus amino liquid 50 arthroxon plus az izületemre `motor miatt Várom a válaszokat. üdv
2014. febr. 13. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
ha jól láttom pont fehérjhét nem vettél ami tán a legfontosabb
2014. febr. 13. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell úgy írni, hogy mindenki idiótának nézzen... meLYik, nem olyan nehéz ám.
2014. febr. 13. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből már agyat is vehettél volna meg egy helyesírási szótárat. Rá van írva minden termék oldalára az adagolás, de ha beütöd a keresőbe is kiadja a termék hivatalos oldalát, ahol szintén fent van minden.
2014. febr. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!