Az úszással mennyit lehet fogyni 1 hónap alatt kb?
Nem valami értelmes kérdésre még jobb válasz.
Először is első, ilyet mondani, hogy 10-15 kiló le fog menni...mégis mire alapozod? Honnan tudod, hogy a kérdezőn egyáltalán van annyi felesleg? Másrészt, 15 kiló?! Ezt csak kajamegvonással lehet kb. megoldani, és természetesen nagyon sok izomvesztés lenne benne, ha sikerülne.
Továbbá nem ismerjük a kérdező étrendjét sem, ezek fényében rávágni, hogy hatásos lesz fogyásra a heti 2 úszás (ami mellesleg azért valljuk be, annyira nem sok, bér éppen megteszi) mellett, nem valami következetes.
Nekem az edzőm (vizilabdáztam) mondta mindig, hogy úszással fogyni nem lehet, csak súlyt tartani.
Heti 6 edzésem volt. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, nekem nem volt szükségem akkor fogyásra egyáltalán.
Minden mozgás, ami a pulzust tartósan 120 fölé viszi, az "fogyaszt".
Nem a mozgástól fogsz lefogyni, hanem a megfelelő táplálkozástól, a mozgás csak ennek egy remek kiegészítése és katalizátora.
Heti 2 úszással és megfelelő kajával elérhető az egészséges havi 3-4 kg fogyás, de ez nagyon függ a genetikádtól, mennyi felesleg van rajtad, milyen az izomzatod.
Sokan, akiken van vagy 50kg felesleg, az első hónapban képesek 8-10 kg fogyásra is, kimegy belőlük a rengeteg víz, az anyagcseréjük hirtelen gyorsulni kell, a kalóriacsökkentéstől stresszelni kezd a test és hirtelen beindul a fogyás, de ez hamar lelassul és beáll a havi 3-4 kgra.
Megfelelő kaja nélkül is jó az úszás, jót tesz a szívnek és az ízületeknek is, de úgy fogyni nem fogsz tőle. Ha olyan mozgás kell, amitől mindenhogy fogysz, akkor Crossfit, az annyi energiát éget, hogy nem tudsz annyit enni, hogy a vége ne fogyás legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!