Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » UL pergetéshez milyen orsót...

UL pergetéshez milyen orsót vegyek? (Max.10EFt)

Figyelt kérdés

2013. nov. 15. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

Én a nyár elején vetten egy 1-es Okuma Safina-t, eddig kiválóan teljesít.Csak ajánlani tudom.

[link]

Ezen kívül használom még ezt is 20-as méretben, ez is igen jó.

[link]

Amit biztosan nem vennék (mondjuk késő, mert már megvan, de nem a legjobb), az a Shimano Sienna.

2013. nov. 16. 11:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Shimanot alapból nem veszek... ;)
2013. nov. 16. 15:56
 3/11 anonim válasza:
1000-es mitchell avocet gold vagy shimano catana vagy symetre
2013. nov. 19. 20:01
 4/11 anonim válasza:
Nekem Okuma zeon van és nagyon elégedett vagyok vele!
2013. nov. 24. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Hát én 10Eft alatt nem vennék orsót, mármint újonnan!Pergetéshez nem! De más módszerhez lehet. A pergetés legyilkolja az olcsó vackokat, nekem már két orsóm látta kárát, én is úgy voltam vele, hogy olcsó orsóval (pergető orsóval) is lehet pergetni... Most ryobi zaubert használok, már egy éve és nagyon jó, nagyon olajozottan működik, egy életre tervezett orsó!
2013. dec. 2. 16:05
 6/11 anonim válasza:
Mitchell Avocet Gold III! Csak ajánlani tudom! :-)
2013. dec. 2. 19:15
 7/11 anonim válasza:
Ha pesti vagy akkor menj el a profiblinker horgászüzletbe, ott Jó pergetéshez való cuccokat lehet venni!
2013. dec. 2. 19:16
 8/11 A kérdező kommentje:

#5.

Már pergetek egy pár éve, az UL-ot most akarom majd elkezdeni. Eddigi tapasztalatim során !tudom, hogy lehet kapni 10E forint alatt nagyon jó minőségű orsót, csak kellő körültekintéssel és sok válogatással jár a kiválasztás! Volt egy kamasaki orsóm 8E-ért 6 évet bírt, van egy viva orsóm 4,5E-ért és jövőre lesz a 4. szezonja, ezek nem azok a lötyögős, csörgős, fékletapadós vacak fajták. Teljes mértékig meg vagyok velük elégedve. Főleg azok után mikor összehasonlítom sport társaim 15-20-30EFt-os orsóival...

Mivel most kezdem majd az UL-ot ezért kérek segítséget, mert az ajánlott típusokat mindenféleképp "kipróbálom", és ha megfelel valamelyik az igényeimnek akkor ő lesz a nyerő, de mire veszek egyet biztos, hogy 80-100 db orsót fogok majd megtapogatni!

2013. dec. 3. 18:03
 9/11 anonim válasza:
neke egy kis 1000-es catanám van a 0.5-3grammos botomon, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2013. dec. 12. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben Abu Garcia-t vennék. Nagyon jó kis orsók! 10E alatt csak ebbe a márkába gondolkodnák és választanák!
2013. dec. 14. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!