Milyen Aréna úszószemüveget vegyek?
Szeretnék venni egy úszószemüveget mert az ami eddig volt tönkrement (elszakadt pánt). Most szeretnék Aréna márkájú úszószemüveget venni, csak még nem tudom hogy melyik lenne alkalmas a hobbi szintű úszásomhoz. Amit eddig néztem az a
X-Ray Hi-Tech úszószemüveg, Swedish Elite és a Swedix Mirror.
Tudom hogy az utolsó 2 felsorolt szemüveg verseny úszószemüveg de van aki azokra esküszik, csakhogy én meg félek a kényelmetlenségüktől.
Valaki tud ezekről a szemüvegekről saját tapasztalatokat írni? Esetleg más márkájú (max. 6000FT) szemüveget írni ami neki bevált ? Előre is köszi :)
Nekem az eredeti (malmsten) svéd jött be legjobban, ráadásul messze a legolcsóbb is.
Köszi a gyors választ :)
Neked nem nyomott ez a szemüveg ? Ha sokáig úszol ebben, "megállás nélkül" akkor 1-2 óra után se kezd el fájni a fejed ?
Nagyon hasonlít, sőt inkább jóformán ugyan az mint amit énis nézegettem az Aréna honlapján, csak a pánt felirata más.
Nekem nem kényelmetlenebb, mint a hagyományos (szivacsos vagy szilikon betétes) úszószemüvegek. Te rakod össze, szóval olyanra csinálod, amilyenre akarod. Én pl. az orr részt nem használom, hanem a pántból vágok le egy darabot és azt fűzöm be oda.
Kb. így.
Először szokatlan volt egyébként, de pár alkalom után megszoktam és mostmár nem használnék mást.
Köszi a kielégítő választ :D
Persze ha még van valaki akinek más szemüvegekkel is vannak jó tapasztalatai azt is szívesen elolvasnám! :D
Nekem Aréna X-Ray szeüvegem van és szerintem nagyon jó.
Igaz bár hónapja elszakadt a szilikonpántja, de visszavittem a boltba és kicserélték. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!