Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen botot vegyek pergetéshe...

Milyen botot vegyek pergetéshez ami 10. 000 Ft környékén van, és mi lenne a legmegfelelőbb "végszerelék" pergetéshez?

Figyelt kérdés
A végszerelék alatt azt értettem hogy min cserélgessem a műcsalikat , vagy hogy forgókapcsot tegyek....vagy mit ajánlotok ti?
2011. jan. 27. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
forgókapocs szerintem az jó
2011. jan. 27. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is döntsd el, hogy mire szeretnél pergetni. Sügérre, süllőre, csukára, balinra, harcsára?

Nem mindegy. Mindegyik halfajra megvan az ideális bot, és ennyiért már kapsz mondhatni jó botot, ami sokáig ki fog szolgálni.

2011. jan. 27. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Arra pergetek ami jön nem vagyok olyan pro hogy arra pergessek amit akarok :P csak ugy általában egy jó bot...
2011. jan. 28. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát pedig el kéne döntened. Mert más csali kell süllőre, mint csukára, persze rávághat az egyik a másik csalijára. Ettől függetlenül hülyeséget csinálsz.

Én akkor neked egy 30-60 g-os botot ajánlok, ezzel a legtöbb csalit tudod használni, és még kisebb harcsáknál is lesz esélyed...Ez lehet úgymond univerzális bot neked. Amit én ilyesféle képen használok, az egy Rozemejer bot, a neve Pike Spin. Ez asszem német bot, nem valami elterjedt, ismertetőjegye, hogy aranyozott a gyűrűje, és bordó vagy legalább is barnás a bot felülete. Parafa nyél, az enyém 2.70m-es. Ez szerintem jó bot. Bár súlyban nem a legtökéletesebb, de bőven a használható kategória!!!Keress rá a google-!

2011. jan. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!