Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen Match botot tudnátok...

Feederimmortal kérdése:

Milyen Match botot tudnátok ajánlani, ami akár nád előtti pontyozáshoz is megfelelne?

Figyelt kérdés
Árkategóriában a legolcsóbbtól olyan 15-20e Ft-ig max.

2013. ápr. 12. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most vettem egy Serie Walter Carp Match 390-et 23 ezer volt. Van az olcsóbb, a Dart Match széria az 15 ezer, de az gyengébb valamivel, pár kilós pontyokat meg elbír. Én vasárnap próbálom majd ki versenyen, de már fogtam vele kis kárászokat egy kisebb tóban, eddig nagyon tetszik!
2013. ápr. 12. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Igazából semmilyet! A fent említett botok sem arra valók.

Ha mégis a match mellett döntesz, egy 4 méter körüli, 80 gramm (vagy még keményebb) dobósúlyú botot javasolnék.

A gond, hogy sokszor a bot nyúlása is elég, hogy a hal az akadóba ugorjon. Hiába az erős zsinór és a csontra húzott fék. A matchbot nem erre való. Előbb-utóbb bele is törik...

2013. ápr. 13. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy javasoljak is egy ilyet: Ignesti Nettuno 4.30 m, 120 gramm telematch.
2013. ápr. 13. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egy jófajta pergető botot használok dáni pecára.

Tisza-tó. Ott megdolgoztatják a halak a cuccot.

Match nem arra való, hogy adott esetben 28-30-as zsinór menjen át a gyűrűkön

2013. ápr. 15. 08:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudnál mondani egy jó pergető botot erre a célra? Ami jó árkategóriában van,de mégis megbirkózik a termetesebb pontyokkal,amúrokkal?
2013. ápr. 16. 06:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egy shimano-t vettem 9900Ft-ért újonnan. 6,5kg-os ponty már jött ki vele szépen.
2013. ápr. 16. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Energo Extreme Spin 3 méter, 40-100 gramm.
2013. ápr. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!