Ti' milyen szereléket ajánlotok pontyozáshoz?
Hany eves vagy?
Ha akarsz beszelni horgaszatrol irj emailt. :)
Szia . Én 16 vok elmondom h én h szoktam idén már jó pár pontyot akasztottam.
Na szal :nem tom horgászhatsz fonott damillal is és rendes 0,25 illetve 0,30-as damillal . Én damillal szoktam egy 6-10 gramm-os úszó megteszi .utána csúszó olmot használok ami attol függ h mekkora úszót használok ha egy 6 grammost akkor egy 6grammos teszek fel és a végére a horog egy 2-es horog megteszi de a horog felé tenned kell egy kisebb ólmot .Én akkorát szoktam h ha nincs fenéken a szerelék akkor teljesen elmerül az úszom és ha fenékre állítom akkor a úszonak a vége látszik ki . És ha értelmes szép ponty akad az szépen kiemelkedik a vízből . Szóval én így szoktam .remélem tudta segíteni. Amúgy hol horgászol?
na hello :DDDDD
fenekező etetőkosár két horog
ez a tuti
bolti etetőanyag meg kukorica
(ne te keverd mert csak sokat bajlódsz és nem biztos hogx bejön. a bolti már tesztelt nagyobb az eséj hogy fogsz valamint és nem drága csak egy pár 100-as ajánlat XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!