Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Feeder bothoz egy ilyen orsó...

Feeder bothoz egy ilyen orsó jólenne?

Figyelt kérdés

Most kezdenék el horgászni, vettem egy Feeder botot és az lenne a kérdésem hogy egy ilyen orsó 50-es méretben megfelelne-e a bothoz.

[link]

2013. márc. 24. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatomat írom le, lehet csak én fogtam ki rosszat, de elmondom: nekem nem váltak be a GoldStar márkájú orsók, 2 darabom volt. Az összerakásuk szerintem kicsit gyenge, nem túl megbízhatók. A dobom nekem egy fél év után lötyögött, a másikon pedig a fék adta be a derekát, egy olyan éves, aktív használat után, mind a kettőt lecseréltem. Sajnos itt is igaz, hogy ami olcsó, nem mindig jó.

Mutatok néhányat, amik drágábbak ugyan, de valamivel jobbak:

[link]

[link]

[link]

Ezeket ismerem használatból, jobbak sokkal, igaz csak akkor, ha ennyit még rá tudsz áldozni.

2013. márc. 24. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:
főként olyan orsót keresek ami fenekezéshez való, mert azt szeretnék. Arra jók a nyeletőfékesek?
2013. márc. 24. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Fenekezéshez nem feltétlen kell nyeletöfékes orsó.

Ha bojlizni is akarsz akkor jo a nyeletö, de ugymond

hagyományos fenekezéshez nem szükséges.

Egyébként a Feederezéshez sem elöírás a nyeletöfékes orsó.

Én foglalkozom botok orsók javításával, és az a személyes

véleményem, hogy ahova nem fontos a nyeletö ott inkább

egy elsö vagy hátsó fékes orsó legyen, és 1 hiba forrással kevesebb van mindjárt.

2013. márc. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!