Fogyni szeretnék úszással, milyen módszert ajánlotok?
Én is most kezdtem megint eljárogatni úszni. Én az idő függvényében szoktam úszkálni. 50 perc alatt nagyjából megvan 50 hossz. Számomra ez a kényelmes tempó, nem rohanós, kapkodós, de még is fárasztó.
Én jelentős fogyást nem tapasztaltam az úszással sosem, mondjuk nem is akarok csak 4-5 kilótól megszabadulni. Formásodtam, feszesebb lettem, csinosabb, kisimultabb, de jelentősen vékonyabb nem, ezt viszont betudom annak, hogy diétára nem fogtam magam eddig.
Tehát figyelni kell az étkezése. Én heti 3-szor járok, 2-szer 1-1 órára, akkor az olyan 50-60 hosszt jelent és egyszer hétvégén, amikor több időm van, ilyenkor akár 150 hossz is meg van (25 méteres medencében). A lényeg, hogy érezzem, hogy fáradok és úgy jöjjek ki a medencéből, hogy minden porcikámon érezzem, hogy "dolgoztam".
A másik fontos dolog, amit eddig nekem nem sikerült betartanom, de mostantól figyelek rá, hogy úszás előtt egyél valami könnyűt és utána is egy joghurtot, 1-2 zabkekszet, vagy valamit... Így megúszod az úszás utáni brutális éhség érzetet, ami arra késztet hogy azonnal felzabálj egy fél disznót (és ezáltal persze az úszásnak sem lesz haszna). Sok sikert nekünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!