Srácok! Hogyan fértek el az úszónadrágokban normálisan (speedo)? Bővebben lentebb.
Figyelt kérdés
Nagyobb lankadt méret esetén nem olyan kényelmes választás, mégis kénytelen vagyok ilyenben lenni. Ötletek?2012. szept. 11. 19:02
2/11 A kérdező kommentje:
Versenyszerűen úszom.
2012. szept. 11. 20:43
3/11 poiu válasza:
Műtét. Fájdalommentes beavatkozás, de fontos, mindentől meg kell szabadulni, ami növeli az ellenállást (nem a nőkét, hanem a vízét).
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szellemi fogyatékos, illetve egészségügyben járatos vagyok. Normális válaszokat várok.
2012. szept. 11. 21:49
5/11 anonim válasza:
De miért nem választasz más méretű/fazonú úszónadrágot?
6/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam sajnos, de nem jött be egyik sem.
2012. szept. 12. 08:03
7/11 gomzoli válasza:
Hú, most aztán nagyon irigykedek ám rád, mert neked tök jó hogy akkora csomagod van, hogy be se fér az úszógatyába!
Biztos nagyon rossz ezért a vízben úszkálni, de remélem most jobban érzed már magad, és segítettem!
8/11 anonim válasza:
És mi történne veled, ha spontán jönne egy merevedés? (Ha lankadtan is alig fér el).
9/11 anonim válasza:
Szerintem egyébként nem baj, ha feszül a szerszámon a nadrág ez izgató lehet a lányoknak nem??? Vagy szorít is és ez fáj?
10/11 anonim válasza:
Én elferek pedig 14 cmes a farkam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!