Úszásnál nem tudok normálisan levegőt venni. Mit tegyek?
pl. gyorsúszásnál vagy mellúszásnál,amikor feljövök a vízből és visszamerülök ,olyan mintha nem lenne levegőm.
És amúgy mikor levegőt veszek,lemerülök víz alá és mikor megint fel akarok jönni akk vízalatt kell a visszatartott levegőt kifújni?
Ha levegőt veszel, azt a víz alatt ki kell fújnod, orrodon, szádon egyszerre.
Gyorsúszás: A csapni készülő kar oldalára fordított fejjel veszed a levegőt, aztán kifújod lent.
Hátúszás: Azzal nincs különösebb gond.
Mellúszás: Amikor húzol a kezeddel, a testedet kitudod emelni, ezzel együtt a fejed is. Veszed a levegőt, aztán le a fejet a víz alá és fújod ki orrodon-szádon.
Pillangó: Ugyanúgy, mint mellnél, bár itt elfogadott a gyorsúszásféle oldalra levegőzés.
Remélem segítettem,
Egy úszó
én azt szoktam csinálni hogy amikor elfogy az összes levegőm
akkor gyorsan feljövök veszek egy nagy levegőt majd visszamerülök kifújom a víz alatt a levegőmet aztán megint feljövök levegőért és így tovább. amúgy én azt sajnálom hogy
nem kapok levegőt a víz alatt, ha lemerülök akkor mindig vissza kell tartanom a levegőt különben megfulladok, ha búvárkodni vagy úszni akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!