A Dynamite Baits milyen bojli?
A gyümölcsös ízűek minősége és fogóssága érdekelne
Köszi
Ha az árából indulunk ki, akkor jónak tűnik. Én személy szerint tényleg úgy tapasztaltam, hogy az olcsóbb bojlijaik szarok viszont a drágábbak jók!
A neten utánakerestem, és tényleg egy jó és tartalmas bojlinak tűnik. Mondjuk szerintem ugyanilyen minőségű vagy jobb minőségű bojlit tudsz olcsóbban is venni. A dynamite bojlik azért ilyen drágák, mert rajtuk van az a bizonyos "dynamite baits" felirat!
Hi!
Látom inkább a szerényebb
Én 400hektáras bányatavakon horgászom,
Az olcsóbb carptech bojliról nem állítanám, hogy rossz... az ananászos még dög melegben is szépen hozott halat, (igaz akkor imádkoztunk, hogy a légnyomás is lejjebb essen) amikor a source semmit.
Ha márka alapján érdeklődsz, az olcsóbb gyári bojlik közül, a carp expert, a carp zoom, lastia cuccok sem rosszak... igaz inkább rövidebb horgászatok alkalmával ajánlanám.
A srácnál, aki egy szezon alatt nem fogott semmit, ott más baj is lehetett.
Én illetve a társam volt az, aki egy szezon alatt nem tudtunk halat fogni a carptec bojlival!! Te azt mondod, hogy azért nem fogtunk halat, mert velünk van a gond!
Akkor elmondanám: SBS illetve Berkley gulp curp bojlikkal horgászok. Ezek igazán minőségi bojlik! Ezekkel a csalikkal az egész évben folyamatosan tudtam húzni a halat, és a szezon során több mázsa halat partra kényszerítettem! Volt olyan horgászat, hogy 20 óra alatt 176.4 kg halat fogtam!
Nagyon sokszor előfordult: az előbb leírt két cég bojlijával folyamatosan húztam a halat az etetésről. Gondoltam, rápróbálok a carptecre. Egy szereléket ezzel csaliztam, a másik boton maradtak a jól bevált bojlik. A berkley és az sbs bojlival továbbra is húztam a halat ugyanarról a helyről, viszont a carptec-es felszerelés órákig kussba volt. Ezt követően inkább levettem a hajszálelőkéről a bojlit és a már jól bevált bojlit raktam a helyére. Mondanom sem kell: bedobást követő kb.2.-3. percben füstölős kapás......
Na erről mi a véleményed??
Nem csak egy tavon horgászunk. Egyiken sem fogtunk vele halat.
És nehogy azt mond, hogy velem van a baj és nem tudom használni a carptec bojlit!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!