úszással némiképp egyszerűbb fogyni, akár hiszitek, akár nem.
Én eddzésre járok és edzőm mondta, hogy a vízben nem erőltetődik meg annyira az izomzat, így többet lehet vízben lenni. + nem lesz izomláz úszás után.
2009. jún. 14. 15:43
12/19 anonim válasza:
Te mezőberényi vagy?
2010. márc. 15. 15:20
13/19 anonim válasza:
lemegy, de a mérleg nem feltétlen fog kevesebbet mutatni, mivel párhuzamosan az izmaid erősödnek, csinosabbá formálódik a tested, (de ha sokat úszol, szélesedni fog a hátad is!) közben nem terheled az izületeidet sem túl.
2010. szept. 26. 23:23
14/19 anonim válasza:
a nem lehet fogyni elvvel szemben áll az is, hogy a víznek nagyobb a közegellenállása, tehét nehezebb benne a mozgás, így jobban dolgozik a tested, tehát jobban fogyhatsz..
érdemes vízi tornára is járnod, ahol nem konkrtéan úszol, hanem vízben állva végzel gyakorlatokat.
2010. szept. 26. 23:25
15/19 anonim válasza:
Nem hízlal egyáltalán, eheted. :)
2011. jan. 24. 20:26
16/19 anonim válasza:
én úsztam 10 évig, sosem volt súlygondom, bármennyit ehettem.
a barátnőm ősszel kezdett rendszeresen lejárni, és ahányszor tud lemegy reggelente. teljesen átalakult a teste, lehet hogy kilóban nem kevesebb (egyébként igen) de ahol idáig lötty volt ott most feszesség van, látványosan változott a vádli, comb, kar, váll és bizony még az úszógumik is eltűntek.
aki azt mondja nem jó fogyni az még nem próbálta és a hideg vízről magyarázott elméletektől meg égnek állt a hajam. :O
2012. febr. 17. 20:36
17/19 anonim válasza:
Az úszás - mivel mozgás - lehet tőle fogyni az illető súlyfeleslegétől és az úszás mennyiségétől függ csak az, hogy mennyit. Ami pedig a hideget illeti, az pont hogy fogyaszt( nem nagy mértékben, az igaz), ugyanis a testet valahogyan melegen kell tartani, és ahhoz bizony energia kell. Ezért didergünk.
2016. febr. 24. 20:36
18/19 Beatrix555 válasza:
"úszástól nem lehet fogyni, mivel a zsírvesztés egy aerob folyamat"... ehhez csak annyit, hogy az úszás majdhogynem a legjobb aerob mozgás... ergo a saját mondatával cáfolta meg magát az első hozzászóló
2019. aug. 19. 18:49
19/19 Áron80 válasza:
Aki nem akarja a futóbolondok módjára tönkretenni az izületeit annak tökéletes az úszás. A víz közegellenállása miatt pedig nem egy izomcsoportot mozgat át. Az izzadás pedig ugyanúgy megtörténik csak nem szembetűnő a vízben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!