Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyit lehet fogyni az úszástól?

Mennyit lehet fogyni az úszástól?

Figyelt kérdés

160 cm körül vagyok, 63 kiló, 53-nak kéne lennem!

egy hete tanultam meg úszni, és nagyon tetszik!

hol lehet mezőberényben ilyenre járni? és mennyit fogyaszt? mindent írjatok le róla!

2009. jún. 11. 21:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

úszással némiképp egyszerűbb fogyni, akár hiszitek, akár nem.

Én eddzésre járok és edzőm mondta, hogy a vízben nem erőltetődik meg annyira az izomzat, így többet lehet vízben lenni. + nem lesz izomláz úszás után.

2009. jún. 14. 15:43
 12/19 anonim válasza:
51%
Te mezőberényi vagy?
2010. márc. 15. 15:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
lemegy, de a mérleg nem feltétlen fog kevesebbet mutatni, mivel párhuzamosan az izmaid erősödnek, csinosabbá formálódik a tested, (de ha sokat úszol, szélesedni fog a hátad is!) közben nem terheled az izületeidet sem túl.
2010. szept. 26. 23:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

a nem lehet fogyni elvvel szemben áll az is, hogy a víznek nagyobb a közegellenállása, tehét nehezebb benne a mozgás, így jobban dolgozik a tested, tehát jobban fogyhatsz..

érdemes vízi tornára is járnod, ahol nem konkrtéan úszol, hanem vízben állva végzel gyakorlatokat.

2010. szept. 26. 23:25
 15/19 anonim válasza:
100%
Nem hízlal egyáltalán, eheted. :)
2011. jan. 24. 20:26
 16/19 anonim válasza:
100%

én úsztam 10 évig, sosem volt súlygondom, bármennyit ehettem.

a barátnőm ősszel kezdett rendszeresen lejárni, és ahányszor tud lemegy reggelente. teljesen átalakult a teste, lehet hogy kilóban nem kevesebb (egyébként igen) de ahol idáig lötty volt ott most feszesség van, látványosan változott a vádli, comb, kar, váll és bizony még az úszógumik is eltűntek.

aki azt mondja nem jó fogyni az még nem próbálta és a hideg vízről magyarázott elméletektől meg égnek állt a hajam. :O

2012. febr. 17. 20:36
 17/19 anonim válasza:
100%
Az úszás - mivel mozgás - lehet tőle fogyni az illető súlyfeleslegétől és az úszás mennyiségétől függ csak az, hogy mennyit. Ami pedig a hideget illeti, az pont hogy fogyaszt( nem nagy mértékben, az igaz), ugyanis a testet valahogyan melegen kell tartani, és ahhoz bizony energia kell. Ezért didergünk.
2016. febr. 24. 20:36
 18/19 Beatrix555 válasza:
"úszástól nem lehet fogyni, mivel a zsírvesztés egy aerob folyamat"... ehhez csak annyit, hogy az úszás majdhogynem a legjobb aerob mozgás... ergo a saját mondatával cáfolta meg magát az első hozzászóló
2019. aug. 19. 18:49
 19/19 Áron80 válasza:
Aki nem akarja a futóbolondok módjára tönkretenni az izületeit annak tökéletes az úszás. A víz közegellenállása miatt pedig nem egy izomcsoportot mozgat át. Az izzadás pedig ugyanúgy megtörténik csak nem szembetűnő a vízben.
2021. dec. 27. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!