Itt a nyár, ilyenkor minden nap van edzés 2x 9h-kor és 14h-kor, ha lejárok 2 hónapon keresztül edzésre, akkor mennyit segíthet az izomcsoportjaim fejlődésében? (<- xD )
Figyelt kérdés
Jó erőlétben vagyok jó az állóképességem csak most különösen odaakarok feküdni a sportra.
Mert 165 cm vagyok és nőni szeretnék még sokat.Amúgy kajakozom és azért írtam 2 hónapot,mert most ülök át K1be.15F
Köszi előre a válaszokat!
2009. máj. 25. 18:52
1/9 anonim válasza:
Sokat. Én is tavaly nyáron erősödtem meg tök jól, pedig féll nyáron nem jártam méert műtöttek.
Ha lejársz napi 2szer télre tuti leszel.
Üdv:
Egy sporttárs
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, =)
2009. máj. 25. 20:49
3/9 anonim válasza:
Csak figyelj oda a megfelelő táplálékbevitelre is, mert úgy mégjobban segítheted a fejlődést és a látványos eredmény elérést.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben.
Szóval a helyes táplálkozás?
És nem össze-vissza? Vagy hogyan gondolod?
2009. máj. 26. 17:18
5/9 anonim válasza:
Hogyha azt szeretnéd hogy izmosodj, és nőjenek az izmaid, akkor többet kell enned mint amennyi táplálékra alap helyzetben szüksége van a testednek. De az sem mindegy hogy mit eszel. Legjobb ha fehér húsokat, főleg csirkemellet, de akármilyen csirke alkatrész is jó, plussz rizs, de kell a fehérje is, így tojást, túrót is többet kell bevinni a szervezetedbe mint alaphelyzetben. És legalább 4szer 5ször kellene enni, nemcsak reggeli ebéd vacsora, hanem tízórai is és uzsonna. Ha így csinálod akkor nemcsak formálódik a tested, de izmaid is növekednek.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igyekszem.
Szurkoljatok,kérlek,hogy megis tudjam valósítani,mert a szándék meg van bőven,csak erő kell ahhoz,hogy kihagyás nélkül rendszeresen csináljam.
Köszi a tanácsokat.
2009. máj. 27. 15:58
7/9 anonim válasza:
Menni fog, ha hozzászoksz a gyakori edzéshez, már nem is fogsz elfáradni. Nekem is megy, én is kajakozom. Csak egyél rendesen, sokat, az az üzemanyagod, csak azzal működsz rendesen.
8/9 anonim válasza:
és mész versenyre is? hova valósi vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
kétlem =) csepeli
2009. jún. 18. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!