Mit igyak és egyek edzés után (vízilabda)?
Figyelt kérdés
reggel 3óra délután 2 óra edzésem van heti 5* és azt szeretném kérdezni hogy mit egyek ilyenkor és hogy mit igyak főleg edzés után/közbe hogy pótoljak minden ásványi anyagot stb amit kell2011. aug. 4. 19:03
1/8 anonim válasza:
Én nagyon sokáig kosaraztam, és kung fu ztam . Naponta nekem is kb. 5 óra volt. Én vizet ittam, és szendvicset ettem. Ennyit egy egészséges szervezetnek ki kell bírnia, komolyabb ásványi anyag pótlás nélkül. Táplálkozz rendesen, változatosan mindig. És akkor nem lesz problémád
2/8 anonim válasza:
Elsőre ne hallgass, gyökér.
Edzés után ihatsz protein turmixot, valami gyorsabb felszívódású ch-val, edzés előtt pedig minőségi fehérjét egyél összetett ch-val.
3/8 A kérdező kommentje:
nem gyökér
eddig én is így csináltam de edzésd közbe a víz nem jó, mert hipotóniás, alig van benne ásványi anyag.
én meg nem akarok ilyen proteinszart zabálni meg stb
2011. aug. 5. 13:37
4/8 anonim válasza:
"proteinszar"?
Na, előbb olvass utána, aztán szarozz le valamit.
Mert így csak szánalmas.
5/8 anonim válasza:
Hallod. Ne hurrogj le mindenkit. A kérdező tudja hogy mit akar , és nem akar mű cuccokat fogyasztani
6/8 anonim válasza:
Te is babatápszeren, és zacskóslevesen nevelkedtél, de proteinturmix az mű. Gratulálok.
7/8 anonim válasza:
Esetleg a kedves válaszolók utánanézhetnének. Talátam egy szimpatikus turmix receptet, sportolóknak ajánlva, ez talán segít edzés közben:) ( [link] Edzés után én a párolt zöldségekért vagyok megbolondulva, nagyon jól esnek az ilyen könnyebb kaják, esetleg egy natur szelet sült hússal (ez elhet egy kicsit fűszeresebb is, bár ízlés dolga:). De a változatosság is jót fog tenni természetesen. Remélem segítettem valamelyest!
8/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Nekem ne ajánlgasson semmit olvasgatásra,aki nlcafés linkeket osztogat. :D (pláne, hogy nem működik)
A linkeddel kapcsolatban maradjunk annyiban, hogy szilárd ételt tök f*szság leturmixolni, mert nincs semmi értelme. A proteinturmixok nem azért jók, mert por alakban vannak. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!