Ilyen testem van es ilyet szeretnek de hogy csinaljam?
Figyelt kérdés
Ilyen van: [link]
es ilyet szeretnek: [link]
Egy igaz uszo testalkatot szeretnek ezert elmegyek uszni.Es tippeket kernek,hogy milyen sürün menjek,hogy usszak stb köszönöm
2011. okt. 19. 16:38
11/17 anonim válasza:
kondi helyett napi 50 fekvőtámasz ? :D ez hatalmas poén :D én rendszeresen járok kondiba és nekem elhiheted hogy 50 fekvőtámasz nem hogy semmire sem elég, de ha izmot akar növelni az ember, és nem szálkásítani (márpedig szerintem Te nem akarsz szálkásítani) akkor a fekvőtámasz max bemelegítésnek jó.
12/17 anonim válasza:
dehogyis nagyon jó fekvőtámasz gyakorlatok és annak egyéb régi formációi vannak ami rohadtúl effective
13/17 anonim válasza:
A célnak pedig pláne megfelel , mert pl fegyencedzés űzői akik csak tisztán azt tolják sokkal izmosabbak főleg aki kezenállásból megtud csinálni fekvőtámaszt az azért kifejleszti magát rendesen ahhoz azért nem kevés erő kell és írhatja az okosságot valaki ,hogy az nem erő csak egyensúly lófaszt dőljön neki egy falnak egyensúlyozni már nem kell nagyon érdekes meglehepetésekbe részesül az ember . Persze ha becsukja az embert és csak a bodyt ismeri el mint izomnövelő az eléggé a sötétben sétál ,nagyon sok módszer van és bevált mind csak inkább a fejekben kéne eltökélni magát az embernek , hogy kipróbálja .
14/17 anonim válasza:
Barmit mondhatnak a "fegyencedzest" vegzok, az sose lesz olyan hatasos, mint a kondi. Olyan rovid ido alatt, olyan eredmenyeket nem lehet mas modszerrel elerni. Ennek az az oka, hogy a pl sajattestsulyos gyakorlatok eseten nem tudod optimalizalni a terhelest, mig sulyzos edzesnel ha fel kiloval tobbel is megy koncentralt bicepsz, akkor leveszel egy nagyobb sulyzot, es kesz. Nem veletlenul szinte minden komolyabb szinten sportolo vegez sulyzos edzest kiegesziteskent. Ezert, ha az ember nem kifejezetten erez kesztetest valamilyen sport uzesere, csak erosodni, izmosodni akar a legcelszerubb mozgas a kondi.
15/17 anonim válasza:
na ,de nézd meg mi a cél ahhoz bőven elég . Nem beszélve arról , hogy a fegyenc edzés kiküszöböli azt az egykezes gyakorlatokkal és az arányos megerősödéshez és egyben izomnöveléshez bőven jó ha a testsúlyodat egy kézzel elbírod és valamennyire a súlyt is lehet állítgatni pl fekvőnél a lábad minél jobban errugaszkodik a földtől a testsúlyod annál nagyobb százalékát emeled ki . Ez pl meztelen harcosba van persze lehet fegyencedzés is megemlíti csak átsiklottam felette . Szerintem olvasd el ezeket a könyveket és úgy ítéld el , mert nagyon sokminden van benne ami jó és érdekes információ és lehet , hogy megváltozik az a véleményed ,hogy a fekvő csak bemelegítésnek jó . Mondom mondani szokták , hogy csak azért nem megy az egykezes fekvő , mert hogy egyensúly ,de ezt kilehet küszöbölni meg a legfontosabb amit komolyabb ilyen ugrabugrászok (nem ugrik eszembe most hajnalok hajnalán a foglalkozás neve :D )mondanak , ahhoz ,hogy tudd ezeket az egyensúlyos gyakorlatokat csinálni nagyon megkell erősödni .Egyébként Bruce lee is csinált nagyon sok testsúlyos gyakorlatokat most felkeltett az érdeklődésemet , hogy súlyzózott -e nekem nem rémlik ,de utána olvasok mostmár . Üdv !
16/17 anonim válasza:
Felre ertesz! En teljesen elismerem, hogy ezkkel a modszerekkel lehet erosodni, de pl. Bruce Lee, leven ez a foglalkozasa, valoszinuleg minden nap esetleg tobb oran at is nyomathatta. Az emberek tobbsegenek nincs napi tobb oraja arra, hogy edzenek. Es itt jon a kepbe a hatekonysag.
17/17 anonim válasza:
Egy fegyenc edzés sokkal rövidebb mint lemenni kondizni mivel sokszor rövid pihenője volt és tudni akarta ,hogyan hasznosíthatja ezt . Ezeket goyrsan megcsinálta és kész is max fél óra alatt megvan egy napi edzés és kb otthon kimozdulásnélkül , mert annyira alapok a feltételek . Kondizni akkor mentem le félórára amikor rosszul lettem ezek az edzésmenetek pont hogy kifejezetten gyorsmenetűek és arra mennek , hogy ne veszítse el a mozgékonyságát hajlékonyságát , és fejleszti az egyensúlyt ami nem árt ha stabilak akarunk maradni (küzdősportokba úgy mond ez a szent 3 ság persze még van amire szükség van erőnlét technika stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!