Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ilyen testem van es ilyet...

Ilyen testem van es ilyet szeretnek de hogy csinaljam?

Figyelt kérdés

Ilyen van: [link]

es ilyet szeretnek: [link]

Egy igaz uszo testalkatot szeretnek ezert elmegyek uszni.Es tippeket kernek,hogy milyen sürün menjek,hogy usszak stb köszönöm

2011. okt. 19. 16:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Legalább hetente 5x ússz, kombinálva, attól függ melyik hogyan megy. A gyorsúszás és a hátúszás javasolt. Plusz kondi, mert az úszók sem csak úsznak.
2011. okt. 19. 17:07
 2/17 A kérdező kommentje:
jo a kondi helyett ha naponta megcsinalok kb 50 fekvötamaszt ? nem akarok kondiba menni!utalom a kondikat
2011. okt. 19. 17:24
 3/17 anonim ***** válasza:

ez most kb ilyen volt.

te-Lééécí segítsetek,segítsetek!

mi-Oké segítünk.

te-Basz-szátok meg!Nekem ne segítsetek.

2011. okt. 19. 17:56
 4/17 A kérdező kommentje:
hehe :D ne tulozz . tenyleg nem szeretem a kondikat.termeszetes edzes for ever! jo az ha heti 3szor 2orara elmegyek uszni mellete fekvöket es felüleseket csinalok akkor kapok egy ilyen "uszos" testet ?
2011. okt. 19. 18:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Kapsz, csak kicsit tovább tart.

A fekvőtámasz meg: ne naponta 50, hanem több. Persze ne egyszerre, ha nem birod. Nyomsz 50-et, aztán elvagy, gépezel stb, majd amikor újra összeszedted az erődet, megint.

2011. okt. 19. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:

"termeszetes edzes for ever!"

Es az hol termeszetes, hogy egy 25 vagy 50m-es medence kloros vizeben haltol-falig uszkalsz? Monkey boy. 50 fekvo, meg egy nagy budos semmi.

2011. okt. 20. 09:23
 7/17 anonim ***** válasza:

Pedig ehhez kell kondizni is.Bármilyen sportágban,ha jó kinézetet is akarsz, kiegészítő sportként súlyzós edzést kell végezni.

Fekvőtámasz-felülés kombóval nem lesz eredmény,max. a saját testsúlyoddal jobban tudsz majd "bánni",de látványos nem lesz a fejlődés.

Ha rendes saját súlyos edzést csinálnál,fekvők, felülések,hasprések,guggolások,húzódzkodás-tolódzkodás,és mindez többféleképpen,az már egy fokkal jobb,lehet lenne látszata.

A leglátványosabb fejlődés viszont konditeremben érhető el.

2011. okt. 23. 16:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Azért ne túlozzunk a testsúlyós edzéseknek nagyon sok ősi formája van ami igen elismert , szóval nem csak súlyzós edzés ami hatásos ,de ez amit a fiú csinál valóban szar se , meg nem tűnik jó testalkatúnak tömegnöveléshez és sokat számít a genetika
2011. okt. 23. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem szereted a konditermet, akkor járj el kondiparkba. Nem ugyanaz, de jobb mint ha otthon fekvoznél naponta.
2011. okt. 24. 18:08
 10/17 anonim válasza:
Nafigyelj. Van 1 úszásmód ami minden testrészedet izmostitja. Csak ajánlani tudom. Nekemis 1 kedves ismerősőm mutatta, az úszás neve Sziszamiszaúszás.
2011. nov. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!