Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Gyorsan kellene etetőanyag...

Gyorsan kellene etetőanyag (lent a terv). Így jó? :D

Figyelt kérdés
Szóval holnap lesz horgászverseny és ma este jutott eszembe hogy nincs etetőanyagom. Ugye boltok zárva venni nem tudok. Terv: Búzadarát felöntöm vízzel és adok hozzá egy kevés rumaromát. Majd egyik barát tanácsára egy kis fehér borsot.Aztán úgy nagyjából ennyi. Ha van jobb ötletetek akkor szívesen fogadom csak gyorsan elkészíthető legyen.
2011. máj. 27. 21:41
 1/3 DannyZuko ***** válasza:
Már későn vettem észre a kérdést, de őszintén érdekelne, hogy borsos aromával fogtál e...
2011. máj. 30. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát több szempontból sem jó, szóval nagyon érdekelne, hogy fogtál e. Rossz azért mert valószínűleg vagy nem, de inkább nagyon tapad, így nem oldódik ki rögtön! A rum aroma ilyenkor már nem a legjobb, jobb az olajos bázisú, mivel elég melegek a vizek! Tudom hogy késő, de az ajánlatom ez lett volna:

Háztartási keksz: (liszt) finom ízt kölcsönöz

Pudingpor: jó ízt és illatot kölcsönöz, legjobb a vaniliás

Kenyérmorzsa: keszegek imádják, jól tapad

Kukorica dara: fontos elem, imádják a halak az íze miatt

nagyon pici só, mint minden ételbe

Ezzel sem veheted fel a versenyt a lényegesen drágább és jobb etetőanyagokkal, melyekben különböző magvak, pelletek, aromák és ízfokozók találhatók. Talán egy hétköznapi pecát megoldasz, de egy versenyt semmi képen! Hogy nem tudtál készülni a versenyre? Én pl tűkön ülök, ha lehet a tó vizéből már előző este vagy kora reggel megcsinálom az etetőanyagot!

Jah, és élő anyaggal tuningolhatod!

Egyébként én a haldorádós kajákat csípem, bár kishalazni remek a dynamite baits etetőanyagja. Nem rossz még a Van den Eyde sem!

2011. máj. 31. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi : ) Am igen fogtam vele kb olyan tenyereseket :D
2011. jún. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!