Gyorsan kellene etetőanyag (lent a terv). Így jó? :D
Hát több szempontból sem jó, szóval nagyon érdekelne, hogy fogtál e. Rossz azért mert valószínűleg vagy nem, de inkább nagyon tapad, így nem oldódik ki rögtön! A rum aroma ilyenkor már nem a legjobb, jobb az olajos bázisú, mivel elég melegek a vizek! Tudom hogy késő, de az ajánlatom ez lett volna:
Háztartási keksz: (liszt) finom ízt kölcsönöz
Pudingpor: jó ízt és illatot kölcsönöz, legjobb a vaniliás
Kenyérmorzsa: keszegek imádják, jól tapad
Kukorica dara: fontos elem, imádják a halak az íze miatt
nagyon pici só, mint minden ételbe
Ezzel sem veheted fel a versenyt a lényegesen drágább és jobb etetőanyagokkal, melyekben különböző magvak, pelletek, aromák és ízfokozók találhatók. Talán egy hétköznapi pecát megoldasz, de egy versenyt semmi képen! Hogy nem tudtál készülni a versenyre? Én pl tűkön ülök, ha lehet a tó vizéből már előző este vagy kora reggel megcsinálom az etetőanyagot!
Jah, és élő anyaggal tuningolhatod!
Egyébként én a haldorádós kajákat csípem, bár kishalazni remek a dynamite baits etetőanyagja. Nem rossz még a Van den Eyde sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!