Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen csali etetőanyag...

Milyen csali etetőanyag LeGHatékonyabb most?

Figyelt kérdés
holt tiszához közel lakom itt nincsen ponty tilalom eggid ettettem sima maros mix darával amibe kevertem kukoricát amit itthon főztem meg és még + ba rászortam a simi fött kukoricámat ebbe tettem epres aromás a horogra tettem sima Cukk kukoricát amit vettem kagylósat foghagymásat konzerv kukoricát a fött kukoricábmol de eddig a pontyok kárászok elkerültek kb a partol 20 méterre horgászok mert eddig pontosan tudok etetni oda dobok egy fenekezőt és egy úszót .várom a válaszokat és a praktikákat :D
2011. jún. 6. 14:35
 1/2 anonim válasza:

A Holt-Tisza elég tág fogalom. Először is talán a legfontosabb, hogy a halak nem maradnak egy helyben, hanem úsznak. Persze vannak kedvelt helyeik, de keresik is a kaját. Így neked is keresni kell őket. Sajnos azok az idők elmúltak, mikor 10-15 méterről fogdosták a halakat, manapság már 100 métereket lehet és néha kell dobni.

Én kimennék, csónakkal keresném a helyet (mélység, mederviszony, stb...). Ha ez nem kivitelezhető, akkor feltennék csonti-kukorica szendvicset, és etetőkosarat, majd fél óránként dobálnék össze-vissza. Használj etetőrakétát, etetőcsövet, vagy csúzlit, ha nincs csónak.

Csali: giliszta, kukorica, csonti, pellet. Ezek általánosak, de pl. a puliszkát is megnézném.

Etetőanyagból meg nézz meg egy jobbat, pl: Haldorádó Magyar Betyár.

Görbüljön! :))

2011. jún. 6. 18:17
 2/2 DannyZuko ***** válasza:
Meleg vízben nem biztos, hogy jó az édes csali és etető. ha én csinálnám, akkor tuti ízazonossal etetnék és csaliznék...
2011. jún. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!