Fenekező szereléssel kapcsolatban kérném a hozzáértők tanácsát?
Figyelt kérdés
Napokban megyek horgászni viszont évek óta csak úszózok ha alkalmam nyílik horgászásra laikus vagyok a fenekező szerelékekben. Egy olyan megoldás kellene nekem ami kb 3 méter mély, iszapos aljú tóban ponty és amúr fogására alkalmas. A lényeg az lenne, hogy egyszerű legyen összeszerelni, nehezen gabalyodjon dobás közben és ne kelljen hozzá semmilyen speciális szerelék. 2 horgot gondoltam rászerelni. Holnap megyek horgász boltba még ezt-azt be tudok szerezni.2011. ápr. 17. 13:29
1/3 A kérdező kommentje:
Ha lehet képet linkeljetek, illetve a horgász szlenget sem értem :-)
2011. ápr. 17. 13:30
2/3 anonim válasza:
Elősször is milyen botod van? A legegyszerűbb Feederre, vagy Pickerre gubancgátlócső, arra egy kosár (pickerre kisebbet, feederre nagyobbat) egy forgókapocs ami lehet karabéneres vagy sima arra az előke meg egy horog. A horog, főzsinor, előke nagyságát a horgászandó hal nagysága határozza meg és a kívánt horgászandó távolság.
3/3 anonim válasza:
Azt kihagytam hogy, ha bojlis botod van, akkor sem kell túlbonyolítani a felszerelést. Én az "ősi" módszer híve vagyok.:) Nagyobb méretű etetőkosár, forgókapocs és egy horog. Ha dobod be, érdemes a horgot egy kis etetőanyaggal a kosárhoz tapasztani mivel úgy nem fog gabalyodni. A Haldorado.com-on nagyon sok hasznos tippet találsz. Természetesen nem csak ez az egy oldal van, de nekem a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!