Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan győzzem le a mély víz...

Hogyan győzzem le a mély víz iránti félelmemet?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Egerszeri, de azért elúszkálok, viszont csak olyan vízben, ahol tudom, hogy leér a lábam, ha kell.

Hogy lehet ezt leküzdeni?

2011. jan. 11. 13:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

igen, tulajdonképpen a süllyedéstől félek.

na meg attól, hogy nem tudnám magam visszalökni a felszínre.

ezért is nem ugrok bele mély vízbe.

csúzdánál más, ott a vízbe érkezéskor a lábammal lököm fel magam, de mi van mély víz esetén?

és kedves "tanulj meg úszni"

normálisan kérdeztem, nem kell gúnyolódni!

ha nem tudsz normálisan, értelmesen válaszolni, akkor inkább ne írj...

2011. jan. 13. 08:57
 12/13 anonim válasza:

Mondom.. ha akarnál sem tudnál elsüllyedni nem érthető? :D

Amugy kérj meg valakit aki nagyon jól úszik hogy tanitsa meg enked a "taposást" :)

2011. jan. 13. 15:16
 13/13 anonim válasza:
Azért megy le a lábad, mert nem tartod, próbálj meg úgy lélegezni hogy kevés ideig nincs levegő a tüdődben és több ideig van megtelve. Majd kezdj a lábaiddal úszni, mert ha sebességben vagy nehezebben sűlyedsz el. Gyakorold olyan vízben ahol leér a lábad, majd mélyebb vizekben. Így magabisztos leszel és ez a legfontossabb. Ha medencében vagy a szélén ússz hogy legyen kapaszkodó ha kell.
2013. aug. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!