Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Gerincferdülésem miatt elkezdt...

Gerincferdülésem miatt elkezdtem uszodába járni. Ha heti háromszor négyszer úszok 350 métert, megizmosodom?

Figyelt kérdés

Főleg hátúszás, és egy kis mellúszás.

A hátamnak ugye kell az izom, de a karom milyen lesz? Így is magas vagyok, nem szeretnék úgy kinézni, mint egy szekrény...

15/L

2010. nov. 17. 18:56
 1/6 anonim válasza:
Megnyugtatlak.nagy részben jó hogy úszol a gerincsérülésedre és nagyon jó a karizmok erősítésére csak légy nyugalommal és várd ki az eredményt
2010. nov. 17. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
nyugi a napi 350 métertől nem fogsz szekrényesedni. én napi 3-4km-et úszok kb 60-70 perc alatt,de nem vagyok szekrény, csak kicsit esztétikusabb mint voltam - a barátnőm szerint.
2010. nov. 17. 23:31
 3/6 anonim válasza:
23:31-es ne hazudj azt senki sem hiszi elhogy te 3-4km-t leuszol megállás nélkül
2010. nov. 21. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

húú nagy hazugság...

hallottál már a Balaton átúszásról? 5,2 kilóméter, minden évben (már amikor megrendezik) több ezren jelentkeznek rá. És ne mondd már azt hogy azok az emberek a Balaton kellős közepén mondjuk megállnák egy kis szusszanásra?!!

Azért mert te nem vagy képes rá, még sokan mások igen!

Amúgy vannak 12órás úszóversenyek is, ott a jobbak elérnek 40-50km-t is. Na itt nem állítom hogy nem állnak meg közben néha-néha,de tuti nem 5kilóméterenként. Ezekhhez az emberekhez képest én sehol nem vagyok, te meg gondolom még ott se...

2010. nov. 22. 19:58
 5/6 anonim válasza:
Teljesen reális a 3-4 km! Én is annyit úsztam 75 perc alatt (vizilabda edzés,csak gyors) heti 5 alkalommal. Egyáltalán nem vészes és teljesíthető. Elhiszem.
2010. nov. 27. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

A 65 éves rokonom (fél keze hiányzik, anno 15 éves korában villamos levágta) az utóbbi 10 évben mindig elment Balaton-átúszásra, már amikor megtartották, és egész szép eredményeket ért el. Kevesebb, mint két óra alatt teljesített(5,2 km). Tehát ne mondjátok, hogy nem lehet...

Válaszolónak: nem, nem fogsz úgy kinézni, mint egy kétajtós szekrény, csak az izomgyorsaságod megnő, ha van rajtad felesleg, akkor hosszú távon ledolgozod, egyik részét elégeted, másik részét izommá alakítod. Sprtos alakod lesz. De ne várd, hogy ez bekövetkezzen fél év alatt.

2010. nov. 27. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!