Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 16 évesen profi úszó lehetek-e?

16 évesen profi úszó lehetek-e?

Figyelt kérdés
Na most ez úgy lenne , hogy 10 éves koromba úsztam egészen 12 éves koromig. Utána meg harcművészettel foglalkoztam de az úgy nem feküdt nekem és újra elkezdtem úszni. Egy héten 4x megyek. 3 hónapja járok és nagyon gyorsan fejlődök és az eredményemen is látszódik , és nem fáradok el edzéseken úgy mint a többiek(szinte alig fáradok). Céltudatosan akarom ezt folytatni.
2010. nov. 11. 15:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi!! én is remélem , hogy megtudom csinálni.. sőt biztos hogy megcsinálom :DDD
2010. nov. 18. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:
42%
Figyelj, az élsporthoz ez mind kevés. Ahhoz, hogy eredményes élsportoló, olimpikon legyél nagyon durván kell doppingolnod. Rengeteg pénz és kitűnő orvosi háttér szükséges hozzá. Sajnos ezt el kell fogadnod, ez a XXI. század. Ja, most erre, lehet azt mondod: oké vállalom, akkor doppingolok. De ez nem így megy, ide dollármilliárdok szükségesek. Magyarország egy 2012-es, 2016-os olimpián már valószínű hátul lesz, mert jelentősen kevesebb pénzből gazdálkodunk. Nemzetközi szinten 100x -os pénzek van a sportban. Ezt azért gondold át.
2010. dec. 1. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!