Melyik az a sport, amit elkezdhetek 18 évesen és sikeres is lehetek benne?
Figyelt kérdés
Már sajnálom, h soha nem sportoltam kiskoromban. Utáltam a testnevelés órákat. De most szeretnék vmibe belekezdeni. Csak nem tom, h mibe. Úgy irigylem a tornászokat vagy a balerinákat, de sajna ezekről már lekéstem. szerintetek?? Mibe kezdjek bele??2010. márc. 29. 09:06
1/8 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok
2010. márc. 29. 09:12
2/8 anonim válasza:
A vitorlázórepülés elkezdéséhez ideális a korod.
Ez egy nehéz, a szellemi képességeket és a testet is igénybe vevő, ám nagyon szép sport.
3/8 anonim válasza:
Lovaglás, kajak, kenu, atlétika.
4/8 A kérdező kommentje:
A vitorlázó repülés mennyire drága sport??
Az atlétikáról nem késtem le???
2010. márc. 29. 09:34
5/8 anonim válasza:
Lovaglás szerintem is.
Ahhoz soha nincs későn, és viszonylag könnyebben kivitelezhető is mint más sportok.
esetleg tenisz, asztalitenisz..... Ha jól tudom szávay is 16 évesen kezdte, és hol tart most....
6/8 anonim válasza:
"A vitorlázó repülés mennyire drága sport?? "
Ez attól függ mennyire intenzíven csinálod. Számolhatsz nagyjából 15-20.000Ft-al is, de elkölthetsz rá havi 50.000-et is.
8/8 anonim válasza:
asztalitenisz nagyon nem... egyik legnehezbb individuális sport. A legjobb 6 évesen kezdenek. én 8 évesen kezdtem,most 16 vagyok,heti 9x edzek,lassan beérem a tobbieket akaratom miatt de 18 nagyon késon van. Suli elott is edzek. Sztem még a testépítés sincs késon. Am a teniszre is késon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!