Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha 19 évesen elkezdem a...

Ha 19 évesen elkezdem a Capoeira-t akkor lehetek olyan jó mint egy nagy Capoeira mester?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nagyjából elszántságodon és a mestereden múlik.

Ha eleget gyakorolsz szerintem már 10 év alatt a legjobbak között lehetsz ~30 éves korodra, de én hiszek benne, hogy tehetséggel és kitartással hamarabb is..

De ha nekiállsz, majd találkozunk 10 év múlva ugye? :)

2011. jan. 18. 22:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Találkozunk majd az biztos :P és tudnál nekem valami jó mestert/iskolát ajánlani?
2011. jan. 18. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez a reflexeken, az erődön és az izomzatodon múlik!:D Szerintem lehetsz 50%...Igaz hogy ha 7évesen kezdted volna akkor most már mester lehetnél de igy is lehetsz!
2011. jan. 19. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ismerek capueira iskolákat. Bár találkozom olyan srácokkal, akik gyakorolnak, de nem tudom, te hol laksz.

Ők Pesten járnak edzeni. (bár nem tudom, hogy az ő edzésük milyen jó..)

2011. jan. 20. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Én Kispesten lakom:D 19 ker. Azt tudom hogy a 8 kerbe van meg a kálvintérnél de nemtom milyenek lehetnek azé kérdezem:D
2011. jan. 22. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor hátha ír valaki aki ismeri ezeket az edzéseket :)

vagy esetleg érdemes lenne személyesen megnézned 1 edzést, beszélni az oktatóval..

2011. jan. 22. 05:10
 7/9 anonim válasza:
hali.én pesten élek,és capoeirázok.assszem a te kerületedbe is van edzés menj föl h www.acdp.hu és ott nézd meg az órarendet.szertintem nem késő 19 évesen elkezdeni.
2011. márc. 26. 15:09
 8/9 anonim válasza:

Igen! Kitarto es kemeny edzessel barmit elerhetsz, en 20 voltam mikor elkezdtem csinalni. Ennel a csoportnal nyomom immar 5 eve:

[link]

2011. ápr. 19. 18:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket :)
2011. júl. 31. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!