Capoeira otthon? (bővebben lent)
Nagyon szeretnék capoeirázni de sehol nincs a megyémben :(
Így hát arra gondoltam hogy otthon szeretném elkezdeni, és így egyedül elég nehéz lesz. Már kinéztem egy könyvet "Capoeira: avagy a táncba rejtett harc". Ha valaki olvasta már vagy tud egy másik könnyvet azt szívesen fogadom :) Szerintetek hogy kezdjek bele egy capoeira edzésen miket csináltok, hogy kell elképzelni egy edzést?
ismerek olyat, aki járt, de edzővel se ment könnyen az elején, szerintem szinte esélytelen, hogy egyedül normálisan megtanuld.
esetleg nézz youtube videókat vagy itt jó kis film [link]
de a csoportos, edzős edzés elengedhetetlen amellett, hogy olvasol róla, meg nézel videókat.
Ha google-n nem találtad, akkor nagyon valószínű, hogy nincs is. Nem tudom, mit javasolhatnék, talán költözz pestre, ott van minden xD
Esetleg próbálj ki mást, aztán előbb-utóbb biztos nyílik vmi capoira klub ott is, vagy a közelben.
amúgy itt vannak zenék [link]
Kedves Kérdező!
M.országon ha 1-2 tucat ember oktat valódi capoeirát, úgyhogy semmivel sincs kevesebb esélyed megtanulni ezt a harcművészetet, mint több száz keményen táncoló embernek, akik edző keze alatt dolgoznak nyilván sokat, és keményen.
viszont edző nélkül a táncmozdulatok is elég érdekesen fognak menni. ha találsz egy partnert, akivel tudnátok segíteni egymásnak, akkor gyakorolhatnátok "valamit" ami ilyen tánc-szerű. ez simán lehetne az a szint, ami Magyarországon a capoeira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!