Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha minden nap megiszok egy...

Awatpr0 kérdése:

Ha minden nap megiszok egy sört, de nagyon sokat mozgok, lehet kocka hasam?

Figyelt kérdés

Heti 5 edzéssel (3x5km úszással+2 nap kondis edzéssel)

Természetesen figyelek a kalóriákra, a sört meg szénhidrát gyanánt(na meg mert finom) iszom.

(20as éveim végén járok/

szept. 24. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen
szept. 24. 10:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Vajon mennyi idő alatt?🤔
szept. 24. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Sztem nem igyál minden nap, nagyon káros.
szept. 24. 11:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet igen,a benne lévő kalória simán lemegy.
szept. 24. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem csak sörhasú leszel, hanem alkoholista is. kb 15 gramm szénhidrát van 1 sörben. ezzel mit tudsz pótolni?
szept. 24. 22:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát én ritkán szoktam valakit lepontozni, de ilyen hülyeséget sem hallottam még.

Sörhasú. Úgy, hogy 7sört megiszok egy héten, mellette úszok 600hosszt(15km-t). Ami(ha csak az úszást nézzük, de mint írtam kondizok is) 3500kalória ledolgozását jelenti alsóhangon. Hogy lennék sörhasú, te teljesen ostoba? Ha nem értesz hozzá akkor minek írsz választ egyáltalán?

szept. 24. 22:46
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
akkor csak igyad nyugodtan. minek kérdezed meg, ha a válasz úgysem érdekel? öregapám napi 12 órát dolgozott a földeken, jóval több kalóriát elégetett, mint te a 15 km-es szaroddal... ő sem volt sose nagy ivó, de sörhasa lett a napi sörtől. meg tudnék legalább 20 embert a környezetemben. nézd meg a németeket. vedelik a sört. hogy néznek ki? mindegyiknek kockás a hasa? a napiszintű sörfogyasztás abszolút nem javasolt. de csak igyad, a te dolgod. első lepés az alkoholizmus felé. 1 sör után majd jön a többi.
szept. 25. 05:54
 8/14 Senior Séf ***** válasza:
63%

"1 sör után majd jön a többi."

Tanúsíthatom.

szept. 25. 15:50
 9/14 Fingkirály ***** válasza:
48%

Kockahasú leginkább úgy leszel - akár edzés nélkül is - hogy borzalmasan lecsökkented a testzsírodat.

Ezt leginkább pusztító koplalással lehet.

A testépítők sem néznek ám ki mindig úgy, mint egy Marvel képregényfigura, csak versenyre készülés kor, amikor az utolsó pár napban már nem nagyon esznek semmit. Az utolsó verseny előtti napon már inni se nagyon - ezt nevezik ők "száraz formának", ez amúgy valójában egy nagyon kiszáradásközeli életveszélyes állapot, a szerencsétlenek konkrétan a bőrüket viszik vásárra minden egyes verseny előtt.

Mint általában a hírek mutatják, ha nem hagyják abba időben, nem is szokták valami sokáig élni.

szept. 25. 23:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Na mostmár ott tartunk hogy szinte csak önpusztító koplalással lehet kockahasad:D Elképesztő ez a kategória
szept. 27. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!