Mi a francért ennyire nehéz elérni a kocka hasat?
Miért ennyire ritka, hogy gyakorlatilag csak a kivételes genetikájúaknak van meg? Tehát akiknek nagyon gyors az anyagcseréjük?
Másnak előbb leépül az utolsó gramm izom is mielőtt lemegy az utolsó réteg zsír.
1
De ahhoz gizdának kell lenni, hogy látsszon. Leadtam már 8 kilót és már ismét kezdek vékony lenni de kockáknak nyoma sem. Ha többet veszítek a keményen megdolgozott tömegből akkor visszaesek újságosfiú kategóriába megint.
3
Ez az. Szerintem most vagyok 15%-os álomhatárnál. A minap volt egy idegösszeomlásom, gondolom a diéta miatt. 2 napig csak feküdtem. Na ennyire nehéz.
A tény, hogy nőknél olyan ritka, nem véletlen. Egészséges női testzsírszázalék 20, 12 alatt menzesz is eltűnik. Genetika, hogy ki hol raktározza leginkább a zsírt, de a derék táj/has es fenék/comb jellemző nőknél. Van pár szerencsés darázsderekú, de ne hozzájuk hasonlítsd magad. A férfiaknál könnyebben elérhető egy fokkal a dolog, de ott is kell hozzá a szerencsés genetika. Nagyon fontos; ELTÉRŐ, HOGY KINÉL MENNYI AZ EGÉSZSÉGES TESTZSÍRSZÁZALÉK!
Nem tudom a nemed, de lényegtelen is igazából. Ne ezért edz, mert ez már testképzavar. Legyél csinos, de ha neked éhezni kell a kockahasért, akkor engedd el, megsúgom, nem nézi senki.
5-ös vagyok
Közben látom a nemed. Lányként mondom, hogy ez annyira nem mérvadó. Nyilván elsősorban magadnak akarsz megfelelni, ezt értem, de azért jobb ha tudod, hogy nem nézzük. Viccen kívül beszélgettünk már erről barátnőkkel és mind ezen a véleményen voltunk. Örüljön akinek megadatott, de ne rugózz rajta, amiért nem. Inkább legyél erős és izmos, mint sovány de kockahassal.
6
Köszi. Igen férfi vagyok. És valóban önmagamért szeretném, mintegy a kemény munka megkoronázásaként.
Persze ha ez tetszik az ellenkező nemnek az hab a tortán, bár nője válogatja kinek tetszik.
Semmi ertelme a kockahasnak,mig nincs rajtad eleg izom, szimplan,csak sovany leszel,foleg ruhaban. Naturalban meg,hogy felepits annyi izmot,hogy 10szazalekos testzsirral se legyel olyan,mint egy ehezo, az hosszu evek
okosan felepitett munkaja. Szoval raersz te meg azzal,ne legyel behizva aztan annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!