Mi a francért ennyire nehéz elérni a kocka hasat?
Miért ennyire ritka, hogy gyakorlatilag csak a kivételes genetikájúaknak van meg? Tehát akiknek nagyon gyors az anyagcseréjük?
Másnak előbb leépül az utolsó gramm izom is mielőtt lemegy az utolsó réteg zsír.
10
Edzek én már 17 éves korom óta kisebb nagyobb kihagyásokkal. Most 34 vagyok. Tehát volt ott kemény munka azért :)
Nincsenek 50-es karjaim, de naturban az amúgy is elérhetetlen szerintem. 42 volt a max, jelenleg 41
figyelj haver ha neked dietától idegosszeomlasod lett hagyd a ge.cibe,meg kezdj el gondolkodni azon hogy mi lesz ha majd kemenyebben megrangat az elet nekem dietaba meg vagy 5000mg cuccal hetente se volt idegosszemlásom, mas elethelyzetrol nem is beszelve.
Nem nehez elerni a kockahasat,van akinek lassabb kinek gyorsabb,de ha evek ota edzel es normalisan csinalsz mindent mar reg zoral hasadnak kene legyen,es csak pucolni egyet ha kell,ha ezek rendben vannak nem megy le az izom elobb mint a zsír,naturálban lehet talán,de amennyi lemegy az jelentéktelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!