Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a francért ennyire nehéz...

Mi a francért ennyire nehéz elérni a kocka hasat?

Figyelt kérdés

Miért ennyire ritka, hogy gyakorlatilag csak a kivételes genetikájúaknak van meg? Tehát akiknek nagyon gyors az anyagcseréjük?

Másnak előbb leépül az utolsó gramm izom is mielőtt lemegy az utolsó réteg zsír.

ápr. 26. 17:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10

Edzek én már 17 éves korom óta kisebb nagyobb kihagyásokkal. Most 34 vagyok. Tehát volt ott kemény munka azért :)

Nincsenek 50-es karjaim, de naturban az amúgy is elérhetetlen szerintem. 42 volt a max, jelenleg 41

ápr. 29. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:

figyelj haver ha neked dietától idegosszeomlasod lett hagyd a ge.cibe,meg kezdj el gondolkodni azon hogy mi lesz ha majd kemenyebben megrangat az elet nekem dietaba meg vagy 5000mg cuccal hetente se volt idegosszemlásom, mas elethelyzetrol nem is beszelve.

Nem nehez elerni a kockahasat,van akinek lassabb kinek gyorsabb,de ha evek ota edzel es normalisan csinalsz mindent mar reg zoral hasadnak kene legyen,es csak pucolni egyet ha kell,ha ezek rendben vannak nem megy le az izom elobb mint a zsír,naturálban lehet talán,de amennyi lemegy az jelentéktelen

máj. 1. 23:43
 13/13 anonim ***** válasza:
12. 5000 mg cuccal, gyerekjáték szálkásítani egy naturálhoz képest. Naturálban 500 kaloria deficit úgy megvisel,hogy kegyetlen, míg koxszal a legnagyobb deficitben is erős maradsz,kerek,tele energiaval,a tükórben látott eredményekről pedig,nem is beszélve
máj. 2. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!