Ezek az úszóink nem is szeretnek úszni? Akkor minek csinálják?
Figyelt kérdés
Milák Kristóf interjú, mondja majd Karácsonykor edz legközelebb. Cseh László a kérdésre hogy mikor fog legközelebb uszodába menni: nem tudja, vagy keményen edz, vagy nem csinál semmit.
Mi van ezekkel az emberekkel? Csak a pénzért és a hírnévért úsznak?
2021. aug. 3. 18:53
1/9 anonim válasza:
Elég nagy butaság amit ide leírtál. Az megvan mondjuk hogy Cseh Laci visszavonult és kb. az egész életében eddig ezt csinálta?
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, visszavonult, de ilyet nyilatkozni hogy vagy keményen edz vagy semmi? Ha igazán élvezné az úszást és nem csak az eredmények érdekelnék, akkor ugyanúgy lejárna néha úszni.
2021. aug. 3. 18:58
3/9 anonim válasza:
Mondjuk fogd fel úgy, hogy Milák Kristóf kiveszi a szabadságát, amit az elmúlt években nem tudott, Cseh Laci pedig nyugdíjba ment.
Te is akarnál egy kis szünetet, ha évek óta heti 7 napot dolgoznál szünet nélkül…
Ettől még szerethetik az úszást, csak kell egy kis medencementes idő.
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan érzésem van, mintha ez ugyanolyan lett volna nekik, mint egy soron lévő munkás. Ugyanazt kellett csinálnia, a végén meg örül hogy vége az egésznek és hallani se akar róla. Ellenben Valter Attila azt nyilatkozta, azért jött ár az oszágútira, mert több a lehetőség, verseny, de ha majd nem fog olyan jól menni, akkor visszamegy montira mert azt még jobban Élvezi.
2021. aug. 3. 20:02
5/9 anonim válasza:
Neked nem lenne egyhangú egy betonkádban úszni oda-vissza éveken keresztül???
6/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem, egy óra is unalmas, többek között ezért sem járok úszni. Pedig jót tenne a hátamnak. A Margit-szigeti Palatinus strand rövid medencéje volt eddig a kedvencem ahol úsztam, nem klóros a víz és a szabadban van legalább.
2021. aug. 3. 20:14
7/9 anonim válasza:
Más az óra ellen úszni, meg más dolog fürödni.
8/9 anonim válasza:
Hiába szeretnek úszni, egy idő után besokall az ember. De ha az olimpián akarnak eredményt, attól még menni kell tovább. Hidd el, 2-3 hét és nem fogják kibírni víz nélkül. Csak most kell egy kis szünet.
9/9 A kérdező kommentje:
A másik pedig amit olvastam hallottam, nem tudom mennyire igaz, egy sportpszichológus mondta. Némely sportolók a visszavonulás után nehezen boldogulnak az életben, van aki egy csekket nem tud befizetni. Azt mondom ha ilyen árai vannak, akkor inkább senki ne legyen élsportoló, mert nincs értelme ilyenre feltenni az életedet. És még hányan vannak akik felteszik, de mondjuk nem is lesznek eredményesek, őket mi vigasztalja, ha közben nem is élvezik?
2021. aug. 3. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!