Lehet hogy hülye kérdés de egy kb 25 méteres úszomedence miért 2 méter mély? Miért nem csinálják meg úgy hogy leérjen az ember lába ha szeretné?
Figyelt kérdés
Egy termálfürdőnél láttam akkora úszómedencét hogy lábujjhegyen megtudtam állni benne úgy hogy ne merüljek el(175-178cm vagyok).
Ahova úszni járok ott viszont simán van 2m-es a víz és nem értem miért, nem fejeli meg senki az alját ha beleugrik és a lábad se törik ki ha ugrassz egy talpast.
Ha a középső pályán úsznék akkor nem tudok hol megállni pihenni, csak egyik szélén kapaszkodva de az nem kényelmes.
A legszélső pályán szoktam úszni mert ott van padka amire rátudok állni.
Nem vagyok nagy úszó egyébként.
A tanmedencéjüket gyerekek használják de az még hosszra is kicsi.
2017. ápr. 15. 14:24
1/3 anonim válasza:
Mert az _uszo_medence olyanoknak van, akik tudnak normalisan uszni. Ha neked pihenni kell egy hossz kozben, akkor inkabb gyakorold valami tanmedenceben, meg probalj valami mas sportot is, amivel az eronletedet, kitartasodat tudod javitani. 25 metert leuszni nem kene hogy gondot okozzon.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem gond leúszni de nem egyszer úszom le. Nincs másik uszoda a városban és ez nekem olcsóbb mint a kondi. A lényeg hogy mozogjak egy kicsit.
2017. ápr. 15. 14:47
3/3 Linó03 válasza:
Az úszómedencéket nem arra tervezik, hogy megálljanak közben pihenni. Igen, a szélső sáv arra való. Én úsztam, egyszerűen idegesít, ha leér a lábam. Amúgy időnként vízilabda edzést is tartanak az ilyen medencékben, oda pedig kell a mélység, nem lehet 170-180 cm - már ha normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!