Szerintetek a drasztikus áremelésekkel esélyes, hogy pár éven belül a horgászat teljesen el fog tűnni az országból?
Ahogy telnek-múlnak az évek, egyre drasztikusabban emelkednek a horgászengedélyek, területi jegyek, horgászcikkek ára. Épp most számoltam ki, hogy egy alap horgászszett közel 40 ezer forintba kerül és ebbe még nincs benne a horgász engedély. Mire az ember ezt megcsinálja beleszámolva egy éves területi engedélyt 150-200 ezer forint körül van. És ott tart, hogy van két horgászbotja meg egy kis alap felszerelése meg papírja arról, hogy legálisan horgászhat. Azért ez durva és ha belegondolunk, sokaknak egy havi fizetése sincs ennyi így félő, hogy az emberek le fognak tenni erről a csodálatos sportról.
Éppen ma szerettem volna egy régi, közkedvelt horgászhelyemre, a keleti főcsatornára évest váltani, de mikor megláttam, hogy közel 80 ezerbe kerül lehidaltam. Pár éve még 20 ezerből kijött. Mi ez a nagy áremelkedés? Szerintetek jogos az aggodalmam, hogy jó eséllyel egy évtized múlva a horgászat szó ismeretlen fogalom lesz hazánkban és elterjed a "halmaffia", azaz orvhorgászok fognak hasznot húzni az egész helyzetből?
Ti mit gondoltok?
Nincs annyi vízi sportos kérdés ezen az oldalon, hogy külön rovat kelljen a horgászatnak.
Ha te annyira gyenge elmével rendelkezel, hogy problémát okoz a kiválogatásuk, az az egyéni problémád.
Valójában te egy kötözködő ember vagy, akinek semmi sem jó, de szerencsére nem te döntöd el, hogy mit hova írjunk.
Továbbra is javaslom, hogy az adminoknak siránkozzál, mert itt csak ellenszenvet keltesz magad ellen az ostobaságaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!