Milyen újrakezdő edzéstervet javasoltok, hogy a lehető leggyorsabban visszaépítsem az izmaimat? (drasztikus visszaesés sajnos)
Sajnos 4 és fél hónapja betegség és több probléma miatt teljesen abbahagytam az edzést, az étvágyam drasztikusan visszaesett, ezáltal alig vittem be kalóriát és végül a mai napra több, mint 5 kilót lefogytam ami nem tűnik soknak , azonban nagyon nehezen hízó típus vagyok sajnos, így amit hosszú munkával felépítettem sajnos teljesen le is omlott. 68.5 kilóról estem vissza 63 kiló körülre. Ami arányaiban nagyon nagy visszaesés.
A kérdés tehát adott:
Milyen edzéstervet ajánlotok, ha már több, mint 1 éves tapasztalattal rendelkezem?
Osztott edzésterv menjen?
Push-Pull metódus?
Heti 4-6 edzést tervezek a megfelelő pihenés és étrend mellett.
Köszönöm szépen mindenkinek aki segít bármilyen formában!
Utoljára osztott edzésnapjaim voltak:
Mell-bicepsz
Hát, tricepsz
Láb-váll
Maradjak akkor emellett? Örülnék ha minél hamarabb érezném az erőt és látni is lehetne valamit, mert ez nagyon kiábrándító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!