Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az idei olimpia a legszerencsé...

Az idei olimpia a legszerencsétlenebb?

Figyelt kérdés

Nem a sportolókra értem természetesen, ők jók voltak, habár volt olyan is ami figyelmetlenségből adódott. Úgy értem pl, hogy pl vízilabdában többször is az utolsó pillanatokban nyertek avgy egyenlítettek és nyertek a büntetőkkel, vagy pl úszásnál a pár század-dal, hogy lecsúszott az éremről, vagy teszem azt a bíró nem vett figyelembe valamit stb stb...

Nektek mi a véleményetek?

2016. aug. 20. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
A véleményem az, hogy az élsport egy bűzlő fostenger, pont ugyanolyan bűnözői körök kezében van, mint a politika. Fel kéne számolni a pitsába.
2016. aug. 20. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na meg mikor bezöldült a műugró medence, az is agyrém

volt

2016. aug. 20. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a csili-vili pekingi olimpiát,a 3 magyar aranyéremmel, sokkal szerencsétlenebbnek éreztem.
2016. aug. 20. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
tény h lehettünk volna szerencsésebbek, ha ehez még hozzáveszzük Berki ki nem jutását, ami minusz egy arany, Pars sérüléséit, a férfi kajakosaink szánalmas dolgait, de azért Szász aranya, Szilágyi címvédése meglepetések voltak, összeségében nem lehet sok okunk panaszra
2016. aug. 21. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
ja és még egy nagy szívfájdalom, egy kézicsapatunk sem volt kint, ez megengedhetetlen!
2016. aug. 21. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!