Melyik számotokra legértelmetlenebb/legnézhetetlenebb olimpia sport?
Figyelt kérdés
Számomra a gyaloglás az abszurdum, tyúklépésben futás az egész, nem látom a sportértékét laikusként. Biztos van sportteljesítmény mögötte, technika stb, de valahogy nem tudom befogadni.2016. aug. 19. 23:07
1/14 anonim válasza:
igen az tényleg gáz, de legalább a tájat lehet nézni, meg a londoni olimpián aranyos kis mókus is szaladt a mezőnnyel emellett még a kosárlabda és a gyeplabda
2/14 belapus válasza:
Szabadfogású birkózás.Különösen, amikor közel azonos képességű versenyzők találkoznak.
Csak taszigálják egymást, és abban reménykednek, hogy a bíróknak aznap nem azt az utasítást adták, hogy az ellenfelüknek kell továbbjutnia.
4/14 anonim válasza:
mert 50 km-t legyalogolni smafu mi? azért van igenis sportértéke.
5/14 anonim válasza:
Golf. De mondjuk az előbb említett gyaloglás vagy a cselgáncs, birkózás sem az én világom. A téli játékokon meg ilyen a curling.
7/14 anonim válasza:
Golf, lovaglás. A lovaglással az a gondom, hogy semmi keresnivalója állatoknak az olimpián, arról nem is beszélve, hogy bukott már le ló doppinggal. Az, hogy valaki doppingol az ő baja, de egy lovat már ne mérgezzenek ilyen sz..kal.
10/14 anonim válasza:
a golf igenis komoly sport állóképesség és türelem+koncentráció is is kell hozzá, nem értem mi bajotok van vele , még doppingolni is kb lehetetlen golfban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!