Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A női kajakosoknak miért van...

A női kajakosoknak miért van olyan nagy mellük (ami ugye zsírszövetből áll), ha az intenzív sport állítólag zsírégetéssel jár?

Figyelt kérdés

Előre jelzem totál laikus vagyok, de úgy tudom a női fitnesz versenyzők többsége is implantátumot szokott beültetni, mert a sok edzés "leszívja" a mellüket. Atlétikában és gimnasztikában sem jellemzőek a nagy mellű nők ellentétben a kajakosokkal. Elég csak ezeket a képeket megnézni:

[link]

[link]

[link]

Egy hozzáértő megmagyarázhatná nekem, mi ennek az oka. Thx.

2016. aug. 17. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Drágafiam, amiket te belinkeltél, azok akkora mellek, hogy ha borogatja, elmúlik.
2016. aug. 17. 16:47
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
79%
Ezek nem nagy mellek és a testzsír is magasabb mint egy fitneszesnél színpadi formában. Ennyi.
2016. aug. 17. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem nagy mellek. Tök olyan, mintha férfi mellizom lenne.

Egyébként meg ha megnézed őket, akkor látszik, hogy teljesen más alkatuk van, mint a fitnesz versenyzőknek. Eleve nem is hasonlítható össze. Ott a külalak számít. Itt a teljesítmény.

2016. aug. 17. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kőbán Ritának genetikailag elég nagy melle van.
2016. aug. 17. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Én élsportoló vagyok, olyan sportágban ahol átlag 40 kilósak a versenyzők. Nekem is nagy mellem van, pedig amúgy vékony vagyok. (165 cm 41 kg). Én személy szerint nagyon szégyellem és utálom. Nem tudok semmit sem csinálni vele, egyszerűen nem megy le (vagy ha igen a testalkatomhoz képest akkor is nagynak tűnik). Máshol nincs rajtam felesleg. Nem vagyunk sokan ilyen alkattal, de tudok egy-két sorstársat.
2016. aug. 18. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
#5: LOL, Irigylem a problémádat. :P
2016. aug. 18. 18:28
 7/8 Scav ***** válasza:

Akiket belinkeltél, azok lehet genetikailag is szerencsésebbek, kevésbé fogynak mellből ha veszítenek zsírt. De...

És itt jön a DE!

Eleve az evezéshez nem kevés mellizom kell. Az edzések alatt ez nagyon megnövekszik, elég erős mellizmuk lesz. Ez kiemeli a mellüket, még ha az nem is nagy. Az evezésben a kar (főleg a felkar) és a mellizom vesz részt. Nézd meg, mekkora a karjuk is! Szóval van ott mellizom bőven. Másrészt mivel általában tömegnövelőt is szednek, fogyni nem nagyon fogynak, csak a tömegnövelőben lévő szénhidrátot égetik el. Így a "gyári" mellük is megmarad. A mellük és a mellizom együtt így sokkal nagyobb, mint ha nem edzene.

2016. aug. 20. 19:00
 8/8 Scav ***** válasza:
Jah, és a tömegnövelő nem doppingszer, semmi olyan nincs benne, ami doppingnak minősül. Általánosságban elmondható, hogy amit egy bodybuilder shop-ban legálisan megvehetsz, azt nem is tiltják. Legtöbbször egy ilyen tömegnövelőben aminosavak, fehérjék, különböző felszívódású szénhidrátok vannak (zabliszt, gyümölcscukor, stb).
2016. aug. 20. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!