A női kajakosoknak miért van olyan nagy mellük (ami ugye zsírszövetből áll), ha az intenzív sport állítólag zsírégetéssel jár?
Előre jelzem totál laikus vagyok, de úgy tudom a női fitnesz versenyzők többsége is implantátumot szokott beültetni, mert a sok edzés "leszívja" a mellüket. Atlétikában és gimnasztikában sem jellemzőek a nagy mellű nők ellentétben a kajakosokkal. Elég csak ezeket a képeket megnézni:
Egy hozzáértő megmagyarázhatná nekem, mi ennek az oka. Thx.
Ezek nem nagy mellek. Tök olyan, mintha férfi mellizom lenne.
Egyébként meg ha megnézed őket, akkor látszik, hogy teljesen más alkatuk van, mint a fitnesz versenyzőknek. Eleve nem is hasonlítható össze. Ott a külalak számít. Itt a teljesítmény.
Akiket belinkeltél, azok lehet genetikailag is szerencsésebbek, kevésbé fogynak mellből ha veszítenek zsírt. De...
És itt jön a DE!
Eleve az evezéshez nem kevés mellizom kell. Az edzések alatt ez nagyon megnövekszik, elég erős mellizmuk lesz. Ez kiemeli a mellüket, még ha az nem is nagy. Az evezésben a kar (főleg a felkar) és a mellizom vesz részt. Nézd meg, mekkora a karjuk is! Szóval van ott mellizom bőven. Másrészt mivel általában tömegnövelőt is szednek, fogyni nem nagyon fogynak, csak a tömegnövelőben lévő szénhidrátot égetik el. Így a "gyári" mellük is megmarad. A mellük és a mellizom együtt így sokkal nagyobb, mint ha nem edzene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!