Kezdőnek kell e intenzív edzés? Nagyondurvára gondoltam!
Figyelt kérdés
15ésfél évesen gyurtam rendes étrendel edzéstervel (tömegeltem) 1 edzés után 3 napig bevoltam durranva leginkább bicepsz. és fullos táplálék kiegészítőket tömtem magamba fél évig. Most 17 és fél éves vagyok 1,5 éve kb h nem gyurtam de megbántam nagyon! Most ujra akarom kezdeni. Egy kezdőnek kell ennyire intenzívbe tolnia? Jobban fejlődök? Vagy felesleges? Amikor engedem vissza a sujt szép lassan erőteljesen csinálom ér az is valamit? (the rock ugyhallom ugy csinálja bár lehet habi) A leges legvadabb edzést megéri nekem csinálni? Versenyezni akarok majd egyszer. Álom a színpad! Mezomorf a testalkatom Választ kösz mindenkinek!2016. aug. 1. 02:44
1/17 A kérdező kommentje:
15,5 evesen Első edzés után voltam három napig bedurranva utánna már nem félreírtam kösz megértést
2016. aug. 1. 02:47
2/17 anonim válasza:
Latom nem csak en nem tudok aludni. Na hat az van hogy kezdokent nem tudsz brutal edzest ejteni mert az agyad nem engedi. Eloszor kb 3honapig teljes testes edzes kell heti 3x alap gyakorlatok(guggolas,felhuzas,fekvenyomas,allva bicepsz,tolonc,mellrol nyomas,allo vadli,donttt torzsu evezes) kell egy rendes etrend kiszamolt makroval, es elegendo pihenes. Lehetoleg fott kajabol old meg a napi szuksegleteket. Kb ennyi
3/17 anonim válasza:
"3 napig bevoltam durranva"
Elmondom halkan egy bedurranás közel 30 percig tart kb. Nem tudom te hogy durrantál be 3 napig. Szerintem izomlázad volt. Sírok:D
4/17 anonim válasza:
Ja es a rock-os irasod. Az a negativ szakasz. Es az hetvenszer fontosabb mint a pozitiv. Szival szepen kontrolaltan engedd vissza a sulyt es robbanekonyan emeld felde ne lenduletbol
5/17 A kérdező kommentje:
3 as válaszolo
Jo 3 om napig nem!
De 2 biztos az edzés napi napon meg másnap fogtad volna meg a kezem kemeny volt énse hittemel 3 dik napon már nemvolt olyan kemeny sokkal jobban lehetett érezni h puhább.
2016. aug. 1. 02:58
6/17 A kérdező kommentje:
Miért ne engedné az agyam?
2016. aug. 1. 02:59
7/17 A kérdező kommentje:
Bicepszre 3 om gyakorlat 4x12 es minimum!
Kb 5kgt nemtudtam felemelni gyakorlatok végén
2016. aug. 1. 03:01
8/17 anonim válasza:
Hidd el. Na de elozzor csinald a teljes testet kis atmozgatot aztan mehet egy icf 5x5
9/17 anonim válasza:
Kis izomra 1 nagyra meg max 2gyakorlat eleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!