Akik nagyon sűrűn és intenzíven edzenek (min 5*1óra intenzív súlyzós edzés és be is tartják), ti milyen gyakran lesztek annyira betegek hogy nem tudok menni edzeni?
Attól, mert nagyobb a vitamin-és ásványi anyag szükséglet az edzések miatt, nem jelenti azt, hogy betegségekre hajlamosabb lesz valaki. Ezt az igényt ki kell elégíteni megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminokkal, rengeteg zöldséggel stb.
A kérdésedre válaszolva én pl. edzés nélkül is alig voltam beteg, max. évi 1x vagy egyszer sem. Szerintem ez inkább az erős immunrendszeren múlik.
Én sem hiszem, hogy nagyobb esély lenne betegségekre... Nyilván nem szabad elhanyagolni a tápanyagbevitelt, akár edzünk, akár nem...
Nekem jók a génjeim, sosem voltam komoly beteg s valami 10 éve meg se fáztam. Edzésben még kezdő vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy csak mert edzek, elkezdek betegeskedni :D Sokkal jobb az étrendem, mint régen s mondjuk én csak heti 2-3-szor edzek (teljes testre), de ha 5-ször tenném (ha bírnám), akkor max. túledzeném magam, illetve nem bírnám az edzést, romlana a közérzetem, de konkrétan beteg azért még nem lennék. Csak egy kicsit agyban, hogy nem úgy csinálom, ahogy kell.
7 évig egy nátha sem? :D
Csak nem te vagy Bruce Willis a Sebezhetetlenből? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!