Miért annyira rossz a magyar TV-n a Riói-Olimpia közvetítése? Nem írják hogy mikor mi lesz, és ebből mit közvetítenek pl. Állandó propaganda híradók és reklámok vannak.
És a M5-n pedig főműsoridőben Góóól magazin volt...
Van valahol máshol is TV közvetítés erről, nem csak a magyaron? Digis vagyok de nem találtam eddig...
Pl. az atlétikáról így csúsztam le.
Tegnapelőtt este végig tenisz volt, ma este golf.
Tegnap én is kiakadtam, mert az M5-re írták, hogy az ausztrál-görög ffi polót ott fogják mutatni, de sehol semmi.
Én nem Digis vagyok, összesen 10 sport-csatornára fizetek elő, sehol nem mutatták.
De ugyanez van pl. a tenisznél is, mert ami teniszt mutatnak, az a pár hónappal ezelőtt lefutott Roland Garros, stb. ismétlések!!
Az aktuális olimpiai mérkőzéseket nem igazán tudom élőben nézni, esetleg néhány bejátszást ha mutatnak, már amikor mutatnak.
Totál kiakadtam én is ettől a műsor-szórástól.
De könyörgöm nem ülhetünk örökké az M4-et, M5-öt bámulva, csak azért, hogy azt a néhány sport-közvetítést elcsípjük, láthassuk, vagy legalább az eredményről halljunk valamit, ami éppen érdekel bennünket.
Kismillió sportág van, örülünk, hogy sok magyar induló is van, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki mindent nézni akar.
Szerintem nem kaptak engedélyt a többi magyar sportcsatorna, hogy az olimpiáról közvetítsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!