Van olyan, aki elhiszi a TV-ben pörgetett "A magyar reformok működnek" címen futó propagandát?
Tisztelt kérdező, ez egy olyan jellegű hányingert keltő, agymosó propaganda reklám, hogy a Fidesz így szerezzen még nagyobb szavazó tábort magának, hogy életben maradjon.
Gondolkozz el, milyen intézkedéseket vezettek be, fogalmaztak meg, melyeknek köszönhetően rohamosan romlott Viktorék népszerűsége.
Így gondoltak egyet, tele ragasztgatják a városokat plakátokkal, a közmédiákban pedig félóránként nyomatják a felesleges propagandát.
Aki nyitott szemmel jár, az simán észre veszi, nem is olyan rózsás a helyzet, mint ahogy azt a FIDESZ beállítja.
Szóval egyáltalán nem veszem be ezt a maszlagot!
Én azt nem tudom, mennyit fizettek ezeknek az embereknek, hogy ezt mondják.
A múltkor nézegettem Orbán Viktor facebook oldalát, és a képek alatt mindenféle fidesz dicsőítő kommentek voltak. Komolyan nem hiszem el, hogy ki az, aki még mindig ekkora fideszb*zi.
"Aki nyitott szemmel jár, az simán észre veszi, nem is olyan rózsás a helyzet, mint ahogy azt a FIDESZ beállítja. "
Miért várod, hogy Ausztriát csináljanak pár év alatt? Teljesen korrekt az ország teljesítménye a régióhoz képest, ami igazából egy elég független indikátora a gazdasági folyamatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!