Hogyan tetszett a 2016-s riói olimpia?
Mindig nem sikerülhet az arany, ezért Imre Gézát nem hibáztatom, ennek ellenére számomra az a legbosszantóbb. Mert a képességei meg lettek volna hozzá.
Kenderesi egy jelenség, és még úszni is tud. Mindenképp pozitív benyomást keltett.
Hosszú Katika teljesítménye... Hihetetlen.
A lány vízilabdások... 2 másodperccel a vége előtt nem lehet gólt kapni. A büntetőket pedig egy egyértelműen gyengébb csapat is meg tudja nyerni. (Itt nem erről volt szó, de a büntető mindig lutri.)
A fiúktól érmet vártam. Vártam. Ugyanezt tudom elmondani a büntetőkről. Bár ott tényleg a sírból lett visszahozva a meccs, ennyi a pozitívum. Ott sajnos még elfogultság mellett is ki kell mondani, hogy egyszerűen jobb volt Montenegro. Megérdemelték...
Judo és birkózásból még vártam volna érmet, és a férfi kajak-kenu pályán is. Átlagos szereplés összességében. Közepesen elégedett vagyok. Nem volt olyan plusz érem, ami szépíthette volna.
Köszi,hogy megosztottátok a véleményeteket! :)
Szerintem, ha Pars 100%-s állapotban lett volna,akkor megnyerte volna a döntőt.
A sportolóink előtt le a kalappal, 15 érem, abból 8 arany, 12.hely az éremtáblán, és szerintem ez már nem nagyon fog romlani, meg lehet nézni, milyen nemzetek vannak mögöttünk. Szép volt, lányok, fiúk!
Amivel súlyos problémáim voltak, az a TV közvetítés színvonala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!