Kosárlabda. Mi van az USÁ-val?
Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy a korábbi nagy versenyeken mindig ilyen +30 pontokkal vertek mindenkit, de most Rióban mindig szoros meccseket játszanak. Más a csapat, vagy mi? (Annyira nem követem a kosárlabdát)2016. aug. 20. 11:15
1/4 anonim válasza:
Mi lenne? ez az olimpia a legjobbak jutottak ki, persze h szoros eredmények vannak.
2/4 anonim válasza:
Hali! :)
Az elődöntőben Spanyolországot legyőzték 82-76 arányban és a döntőben Szerbiával csapnak össze az aranyért!
Csak néhány játékos a csapatból:
-Kevin Durant
-DeAndre Jordan
-Carmelo Anthony
-Kyrie Irving
3/4 anonim válasza:
Azért az első "Deam Team" után,már játszottak szoros meccseket máskor is.Én egy Litvánia elleni meccsükre emlékszem,amikor "vért izzadtak" a győzelemért.Nyilván mindenki ellenük akar legalább szoros eredményt elérni,kitűnni és azért sok más nemzetbeli kosaras is az NBA-ban edződik.
4/4 anonim válasza:
Mi van velük? Jöttek, láttak, győztek. :D
Az idei döntőt 96-66ra nyerték, szóval nincs itt semmi különös.
Ember, ez az olimpia. Nem csipás utcagyerekeket kergettek
+ a csoportmeccsek szerintem nekik bemelegítő szint.
ezek a "szoros meccsek"
Aztán meg mindenki ellenük akar a legjobb lenni, ahogy azt #3-as írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!