Mi vesz rá valakit arra, hogy öttusázni menjen?
Én például az élet legtöbb területén több dologgal szeretek foglalkozni kevésbé, nem zavar, ha nem vagyok profi.
Ha egy dologgal foglalkozom csak, megunom.
Sportolgatok, de többmindent, amihez épp kedvem van.
Élsportban is valószínűleg ilyesmi lennék. Nekem amúgy a triatlon szimpatikus.
AZ utolsó válaszoló jellemzése rám is illik :)
Rengeteg dolog érdekel. Orvostanhallgatóként sem vagyok képes úgy rázoomolni egy-egy témára, ahogyan sok társam (például egy-egy kutatási témára, vagy nagyon specializálódott szakterületre), mindig olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek átfogóak, nagyobb területet fednek le. De ezekkel viszont nem csak felületesen szeretek foglalkozni, hanem minél több dologban a lehető legmélyebbre ásni, hogy megértsek bizonyos összefüggéseket.
Ez a hozzáállás jellemzi a világról alkotott képemet is, és többek között a sporthoz való hozzáállásomat.
Miközben most néztem az öttusa közvetítést, nekem pont az fogalmazódott meg a fejemben, hogy milyen király lehet ennyi ágat versenyszerűen űzni. A triatlon is ezért teszik (bár utóbbiban, ha minden jól sikerül, ki is fogom próbálni magam).
23/L
#5 voltam.
A triatlonban én is szeretném kipróbálni magam, de ahhoz az egész sportolgatásba magába jobban bele kellene mélyedjek. :D
És én is 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!