Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi vesz rá valakit arra, hogy...

Mi vesz rá valakit arra, hogy öttusázni menjen?

Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni, hogy gondolhatja valaki, hogy az öttusa jó. Eleve le vannak terhelve, mert öt sportot kell csinálniuk (vívás, úszás, futás, lövés, lovaglás). És hát egyikben sem tudnak olyat alkotni, mint azok akik csak egy sportággal foglalkoznak, mind felületes. Ki találta ki ezt a hülye sportágat?

2016. aug. 20. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
lol
2016. aug. 21. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem
2016. aug. 21. 13:49
 3/11 anonim válasza:
100%
Pont ezt beszéltük a férjemmel. Gondolom rámegy az éjjelük, a nappaluk, magánéletük nulla. Ráadásul egyik sportágban sem tudnak így 100%-osak lenni, gondolom. Kell hozzá rengeteg fanatizmus és hát khm... elnézést egy kis beütés... Mondom ezt a legnagyobb tisztelettel irántuk, de megérteni sosem fogom őket.
2016. aug. 21. 15:36
 4/11 A kérdező kommentje:
igy vagyok vele én is, nem látom sok értelmét
2016. aug. 21. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én például az élet legtöbb területén több dologgal szeretek foglalkozni kevésbé, nem zavar, ha nem vagyok profi.

Ha egy dologgal foglalkozom csak, megunom.

Sportolgatok, de többmindent, amihez épp kedvem van.

Élsportban is valószínűleg ilyesmi lennék. Nekem amúgy a triatlon szimpatikus.

2016. aug. 21. 18:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

AZ utolsó válaszoló jellemzése rám is illik :)

Rengeteg dolog érdekel. Orvostanhallgatóként sem vagyok képes úgy rázoomolni egy-egy témára, ahogyan sok társam (például egy-egy kutatási témára, vagy nagyon specializálódott szakterületre), mindig olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek átfogóak, nagyobb területet fednek le. De ezekkel viszont nem csak felületesen szeretek foglalkozni, hanem minél több dologban a lehető legmélyebbre ásni, hogy megértsek bizonyos összefüggéseket.

Ez a hozzáállás jellemzi a világról alkotott képemet is, és többek között a sporthoz való hozzáállásomat.

Miközben most néztem az öttusa közvetítést, nekem pont az fogalmazódott meg a fejemben, hogy milyen király lehet ennyi ágat versenyszerűen űzni. A triatlon is ezért teszik (bár utóbbiban, ha minden jól sikerül, ki is fogom próbálni magam).

23/L

2016. aug. 21. 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 voltam.

A triatlonban én is szeretném kipróbálni magam, de ahhoz az egész sportolgatásba magába jobban bele kellene mélyedjek. :D

És én is 23/L

2016. aug. 22. 07:10
 8/11 anonim válasza:
100%
Akkor mit szólsz a hét-, tízpróbázokhoz? :D
2016. aug. 22. 09:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Az öttusázók is ugyanannyit edzenek, mint más élsportolók. 10-ból 8 sportolónak nem megy rá a magánélete + szabadideje.
2016. aug. 22. 19:40
 10/11 Weszter29 válasza:
Én öttusázok... először csak úszni akartam... de mivel egy öttusa clubban kezdtem el az edző rávett először a futásra (amit akkor gyűlöltem) majd a lövésre és a lovaglásra.. (vívásra még nem járok)
2016. aug. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!