Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi vesz rá valakit arra, hogy...

Mi vesz rá valakit arra, hogy öttusázni menjen?

Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni, hogy gondolhatja valaki, hogy az öttusa jó. Eleve le vannak terhelve, mert öt sportot kell csinálniuk (vívás, úszás, futás, lövés, lovaglás). És hát egyikben sem tudnak olyat alkotni, mint azok akik csak egy sportággal foglalkoznak, mind felületes. Ki találta ki ezt a hülye sportágat?

2016. aug. 20. 20:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Lehet hogy keson irok de en is ottusazom. Amikor elkezdtem en sem gondoltam volna h ez ennyire nehez lesz. Mikor elkezdtem meg csak heti 3 edzes volt aztan abbol lett 4 aztan lett 5 (eleinte csak uszast es futast csinaltunk) aztan bejott a loveszet...2-3 ev mulva bejott a vivas kicsit kesobb pedig a lovaglas is...ez hagyjan mert elkezdodtek a hajnali uszasok(hetkoznap,suli elott)hogy mara van e szabad idom???ha oszinte akarok lenni nincs...de ha igazan szereted csinalni es a tarsasag is jo akkor ezt ki tudod kuszobolni...mar 1000-szer megfordult a fejembe h ezt en nem birom tovabb, de altalaban a versenyeken rajovok h en ezt mennyire szeretem csinalni!!! Immar tobb mint 5 eve uzom ezt a sportagat... Nem tudom hogy felnott koromig akarom e csinalni majd meg meglatom...az is lehet h lovo leszek mert az nagyon jol megy...megertem abszolut ha kivulrol az emberek nem ertenek minket(egyebkent viszonylag sokan csinaljak)

14/l

2017. jan. 6. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!