Mi vesz rá valakit arra, hogy öttusázni menjen?
Lehet hogy keson irok de en is ottusazom. Amikor elkezdtem en sem gondoltam volna h ez ennyire nehez lesz. Mikor elkezdtem meg csak heti 3 edzes volt aztan abbol lett 4 aztan lett 5 (eleinte csak uszast es futast csinaltunk) aztan bejott a loveszet...2-3 ev mulva bejott a vivas kicsit kesobb pedig a lovaglas is...ez hagyjan mert elkezdodtek a hajnali uszasok(hetkoznap,suli elott)hogy mara van e szabad idom???ha oszinte akarok lenni nincs...de ha igazan szereted csinalni es a tarsasag is jo akkor ezt ki tudod kuszobolni...mar 1000-szer megfordult a fejembe h ezt en nem birom tovabb, de altalaban a versenyeken rajovok h en ezt mennyire szeretem csinalni!!! Immar tobb mint 5 eve uzom ezt a sportagat... Nem tudom hogy felnott koromig akarom e csinalni majd meg meglatom...az is lehet h lovo leszek mert az nagyon jol megy...megertem abszolut ha kivulrol az emberek nem ertenek minket(egyebkent viszonylag sokan csinaljak)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!