Állóképességem hogyan javítsam? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Egy év múlva szeretnék elindulni egy futóversenyen. Nagyon rossz az állóképességem. Nagyon könnyen kifulladok, de ha igazán akarom akkor tudok futni. A sulikör 600 m, de azt sem tudom úgy lefutni sétálás nélkül, hogy a végén ne fulladjak ki. A versenyen nem a helyezés a célom, csak az, hogy végig tudjam futni a 10 km-t. Sajnos ez a legkisebb táv, nem lehet csak hosszabbat választani. Azt már kiderítettem, hogy állóképességet kell javítanom. Sajnos nincs rá sok időm egy nap, és kertünk sincs. De van hely, ahol futni tudok, csak messze. Lennétek szívesek segíteni, tippekkel, edzéstervvel... Nem túlhajszolni szeretném magam, csak ezt lefutni. 15/L#verseny #kilométer #futás #fejlesztés #lány #év #állóképesség #futóverseny #km #állóképesség-fejlesztés
2016. ápr. 3. 21:09
1/3 anonim válasza:
az 1 napos fejlődési határidő elírás vagy pedig vicc?
2/3 anonim válasza:
Kezdésnek ez jó lesz:
Az oldalon van 10 km-es terv is ami nagyjából ennek a folytatása. Ez az 5km-es teljesíthető, én 173cm/90 kg-an a 3. hétnél járok. Novemberben egyszer már elkezdtem, de jött a hideg december,,és most márciusban újrakezdtem,érezhetően fejlődik az ember tőle.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Kedves első!
Valóban elírtam, az lett volna, hogy egy héten egy nap...
2016. ápr. 4. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!